Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mièrt van az, hogy mikor egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt van az, hogy mikor egy nő maga alatt van (pl:szakìtàs miatt) elvàrja,hogy a fèrfi kollègàk ismerősök meghallgassàk, felkaroljàk, megèrtsèk vagy segìtsenek nekik àm fordìtott esetben egy nő kiakad, hogy mit panaszkodsz pasi lètedre?

Figyelt kérdés

Mèg mielőtt nekem esnèl nem szakìtàs utàn vagyok.

Sokszor tapasztaltam ès mondtàk is el nekem a nők, hogy igen ők ezt elvàrjàk, de őket a màsik problèmàja nem èrdekli. Nekik csak az a fontos, hogy őket hallgassàk meg, szòrakoztassàk, ha igènyli, de őket a màsik problèmàja, panaszkodàsa nem èrdekli.

Ez ìgy baromira nem fair..

Van màs is aki többször szembesült ezzel?

2023. júl. 20. 09:11
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
1-es Tehàt szerinted a nőknek ez alanyi jogon jàr miközben harcolnak az egyenjogusàgèrt..èrdekes
2023. júl. 20. 11:22
 12/36 A kérdező kommentje:

2-es Pontosan, nem vagyok köteles ,de a nők rèszèről ez alap elvàràs egy munkahelyen. Hidden el tapasztalatbòl tudom. Ès ha nem akkor jön a bosszù meg a teljes kiakadàs, hogy mi az, hogy nem àllok a rendelkezèsère. Hidd el nem ilyen èlmènyem volt.

De vannak olyanok is akik azt vàrjàk, hogy a kollèga segìtsen nekik ès adjon nekik önbizalmat..

2023. júl. 20. 11:25
 13/36 A kérdező kommentje:

3-as

Valòszìnűleg ìgy lehet, de ez akkor sem fair. A màsik, hogy ezek az energiavàmpìr nők. Mert leszìvjàk az energiàdat ès utàna elègedetten tàvoznak. Anyàm is ilyen. Miutàn sikerült teljesen lehùznia utàna elkezdi jòl èrezni magàt , nekem addigra màr èlni sincsen kedvem.

2023. júl. 20. 11:28
 14/36 A kérdező kommentje:

4-es

Amikor a magànèletèről panaszkodik valaki vagy a kollèganöjèt nekem szìdja azt, hogy oldja meg a fèrfi??

Szerencsère màr kilèptem arròl a helyről ès azòta akàr hol dolgoztam minden nővel 3 lèpès tàvolsàgot tartottam ès tartok.

Mit gondolsz milyen vèlemènyeket hallok vissza? Jaj Ő sose beszèlget velem, olyan unalmas, jaj hàt ő nem valami jò fej..

Mièrt is??

Mert nem szòrakoztatom.

Èn dolgozni jàrok be, egyesek panaszkodni, pletykàlni. Èn ezt utàlom mert telìtődtem.

De ahogy fentebb is ìrtam ilyenkor a nőktől jön a furkàlòdàs.

2023. júl. 20. 11:33
 15/36 anonim ***** válasza:
74%

Nő vagyok, eszem ágában nem lenne kollégákat traktálni a szerelmi életemmel.

Van két férfi barátom akiknek szoktam panaszkodni ha magam alatt vagyok, de evidens hogy én is meghallgatom őket ha meg velük történik valami rossz.

2023. júl. 20. 11:47
 16/36 anonim ***** válasza:
2%
Megértelek kérdező tényleg vannak ilyen nők, kibírhatatlanok hidd el nemcsak neked hanem a normálisabb kolléganőknek is. Amúgy pasiban is van ilyen szép számmal.
2023. júl. 20. 11:54
 17/36 anonim ***** válasza:
69%
Sosem dolgoztam olyan helyen, ahol a magánèletükről beszèltek volna az emberek, és a nőket felkarolták volna a fèrfiak. Érdekes helyeken dolgozol :)
2023. júl. 20. 12:02
 18/36 anonim ***** válasza:
76%

"a nők rèszèről ez alap elvàràs egy munkahelyen"

Hazudsz.

2023. júl. 20. 12:15
 19/36 anonim ***** válasza:
68%
Sosem panaszkodtam senkinek a magánéletemről a munkahelyemen és mások se tették. Szerintem inkább szégyellik az emberek, ha nem megy otthon minden flottul. Pont ahogy a közösségi médiában is csak a jót akarják mutatni, munkahelyen tapasztalatom szerint ez hatványozottan igaz, hogy szeretnék, ha a naaagyon sikeres embert látná bennük a többi, mintha ez valami verseny lenne. Persze van olyan, hogy valakivel barátok IS lesztek közösen dolgozva, de akkor vele már nem mint munkatársaddal beszélgetsz, hanem mint a barátoddal. Ehhez a bizalomhoz azért inkább évek kellenek.
2023. júl. 20. 12:49
 20/36 anonim ***** válasza:
62%
Jól van, tudjuk, a nők, blablabla. De bezzeg a férfiak, az már mindjárt más! Erősek, okosak, ügyesek, tökéletesek, mint a skandináv istenek. Aaaannyira unalmas már!
2023. júl. 20. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!