Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na, most hogyan tovább? Kiderült, hogy nős.
Sziasztok!
Kb fél éve kerülget a munkahelyemen egy férfi (egy épületben dolgozunk). Eleinte csak köszönés közben összemosolyogtunk, meg szemeztünk és apróbb flörtölések voltak, igazából azon kívül, hogy szórakoztatott a munkaideji szüneteim alatt, nem foglalkoztam vele.
Az utóbbi pár hónapban viszont nagyon rákapcsolt, odajött beszélgetni ha kint kávéztam, voltak szexuális tartalmú poénok is és egyre többször kereste az alkalmat, hogy tudjunk beszélgetni vagy találkozni. Sokszor nagyon átlátszó, mondvacsinált indokkal.
A kolléganőm keresett rá egy közösségi oldalon kíváncsiságból és kiderült, hogy tizenéve házas.
Neki nyilván nem mondtam, de azóta próbálom ignorálni, ami azért gáz, mert eljutottam abba az állapotba, hogy már egyáltalán nem közönbös.
Viszont minél inkább próbálom kerülni, ő annál inkább nyomul és már a kollégáimnak is feltűnt és ha valamiért nem lát aznap, akkor mindig üzen a kolléganőmmel.
Nem vagyok tizenéves kisiskolás, tehát pontosan tudom, hogy nem hagyja el a feleségét és nem leszünk együtt (nem is feltétlenül szeretném), de most az eszem teljesen mást mond mint a szívem és tudom, hogy mindenképp sérülni fogok valamilyen módon.
Az a baj, hogy mire ez kiderült jóban is lettünk és emberileg is megkedveltem.
Szóval most megálltam a fejlődésben és nem tudom hogyan tovább.
Szívesen olvasnék hasznos tanácsokat olyanoktól, akik voltak hasonló helyzetben és valahogy megoldódott a dolog. :)

Menj, feküdj le vele, lesz egy jó 5 perced.
Ha többet akarsz, mert "azt igérte, hogy elválik" akkor legyél a szeretője. Aztán majd linkeld ezt a kérdésedet, amikor megkérdezed, hogy dehát miért kell neked egyedül tölteni a karácsonyt, új évet, hanukát, akármit, mikor megígérte, hogy nem csak dugni fog, hanem el is válik attól az utált nőtől, aki már 10edszerre terhes tőle, mert ugye azt mondta rá se tud nézni, mert csak téged....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!