Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvetem a cigit, nagyon nem bírom. Ismerkedek egy sráccal
és kiderült, hogy ő szokott. Most akkor hogyan tovább?
Miért olyan fontos, hogy ő cigizik? Ettől függetlenül neked nem kell. Az ő élete, azt tesz, amit akar. Elég felszínes lennél, ha csak ennyi miatt képes lennél a fenében hagyni... Persze nem bántásból írom, de ez annyira gáz. :D Olyan, mintha téged dobnának, mert mondjuk reggelente kávét iszol. Mondd meg neki, hogy te nem szereted a cigit és ha a közeledben van, ne szívjon vagy menjen arrébb és kész. Ha felhívod erre a figyelmét, biztos megérti majd és odafigyel. :) Beszéld meg vele. Viszont ha úgy érzed, közel álltok egymáshoz, ne hagyd ennyi miatt. Biztos őt is nagyon megbántanád vele, hogy ennyi miatt elítéled őt. :/ Rosszul esne neki.
2014. júl. 17. 12:39
Mondhatod neki, hogy utálod a cigit. Ha kellesz neki, akkor lemond a cigiről.
2014. júl. 17. 12:43
Két dologot tudsz tenni.
Egyik, hogy rágjon gyümölcsös rágót. Ez elnyomja a cigiszájszagot.
A másik, hogy használjon parfümöt. Én 212 Carolina harrera men parfümöt használok, és a dohányszag pl beleolvad a parfümbe, de bármit javasolhatsz neki ami tetszik. a lényeg, hogy ne legyen orrfacsaró és legyen vaskos illata. Annyit azért itt vegyél figyelembe, hogy vannak nyári meg téli parfümök (igazából évszakosak a parfümök, de most ez lényegtelen).
Ezzel a kettővel dohányozhat annyit amennyit akar de tényleg, nem fogod érezni, legalábbis úgy, hogy zavarjon.
A másik előnye, hogy ezekkel formálhatod is egy picit a saját tetszésedre.
2014. júl. 17. 13:06
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Nem akarom semmire sem erőltetni,vagy megmondani neki,hogy mit használjon stb.Egész egyszerűen csináljon amit akar csak ne kelljen cigiznie.
Nagyon zavar, bár lehet gyerekesen hangzik, de ha komolyabbra fordulnának a dolgok(ami nem biztos de nem is lehetetlen)akkor nem akarok majd egyedül megöregedni, mert a saját életét tette tönkre. Nem 100% hogy így lesz,de ha igen,később ebből tényleg gondok akadhatnak...
Ez amolyan próbatétel. Hogy melyikre hallgatsz: az elveidre, amelyeket nem akarsz megmásítani, vagy a szívedre. Nos, ha amellett döntesz, hogy csak úgy megszakítsd a kapcsolatot, nyilván nem szereted eléggé ahhoz, hogy elfogadd így. Ne akard megváltoztatni. Ha szereted, szeresd ezzel együt
2014. júl. 17. 13:49
megértem a helyzetedet. én összejöttem a barátommal egy évvel ezelőtt, pedig megfogadtam, hogy cigissel semmit se akarok. nem azért mert büdös v undorodnék emiatt tőle, mert nem, hanem csak a jövő miatt, mert nem szeretem nézni, hogy akit szeretek konkrétan öli magát, meg ha végül egymás mellett maradnánk, akkor nem akarok azon aggódni, hogy 35 évesen meghal vagy valamilyen betegsége lesz emiatt a szar miatt:@...de vele vagyok, és tudja hogy utálom a cigit, egyre kevesebbet szív, és ha együtt maradunk le fog szokni miattam. 21/L
2014. júl. 17. 15:04
Áá nem fog. De azért szurkolok. :)
2014. júl. 17. 15:28
Kapcsolódó kérdések: