Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na, most hogyan tovább?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na, most hogyan tovább? Kiderült, hogy nős.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb fél éve kerülget a munkahelyemen egy férfi (egy épületben dolgozunk). Eleinte csak köszönés közben összemosolyogtunk, meg szemeztünk és apróbb flörtölések voltak, igazából azon kívül, hogy szórakoztatott a munkaideji szüneteim alatt, nem foglalkoztam vele.

Az utóbbi pár hónapban viszont nagyon rákapcsolt, odajött beszélgetni ha kint kávéztam, voltak szexuális tartalmú poénok is és egyre többször kereste az alkalmat, hogy tudjunk beszélgetni vagy találkozni. Sokszor nagyon átlátszó, mondvacsinált indokkal.

A kolléganőm keresett rá egy közösségi oldalon kíváncsiságból és kiderült, hogy tizenéve házas.

Neki nyilván nem mondtam, de azóta próbálom ignorálni, ami azért gáz, mert eljutottam abba az állapotba, hogy már egyáltalán nem közönbös.

Viszont minél inkább próbálom kerülni, ő annál inkább nyomul és már a kollégáimnak is feltűnt és ha valamiért nem lát aznap, akkor mindig üzen a kolléganőmmel.

Nem vagyok tizenéves kisiskolás, tehát pontosan tudom, hogy nem hagyja el a feleségét és nem leszünk együtt (nem is feltétlenül szeretném), de most az eszem teljesen mást mond mint a szívem és tudom, hogy mindenképp sérülni fogok valamilyen módon.

Az a baj, hogy mire ez kiderült jóban is lettünk és emberileg is megkedveltem.

Szóval most megálltam a fejlődésben és nem tudom hogyan tovább.

Szívesen olvasnék hasznos tanácsokat olyanoktól, akik voltak hasonló helyzetben és valahogy megoldódott a dolog. :)

2023. júl. 19. 21:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Voltam hasonló helyzetben, nem oldódott meg. NE CSINÁLJ SEMMIT. Szembesítsd a státuszával, és közöld, hogy fejezze be. Ne barátkozz, ne kedveskedj vele. Sérülni fogsz, megbánod, pszichésen összetörsz, nem fogsz tudni teljesíteni a munkahelyeden ha ebbe belemész, rámegy ez a pozíciód. NEM ÉRI MEG! mindenképp azt ajánlanám bárkinek ilyen helyzetben, hogy offolja le!
2023. júl. 19. 21:36
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Hogyan tovább? Attól függ mi a cél. Ha az, hogy megmaradjon az önbecsülésed és egy gerinces, korrekt ember nézzen vissza a tükörből akkor továbbra is ignoráld, ha nem hagy békén nyugodtan mondd meg neki, hogy azért van mert házas.
2023. júl. 19. 21:39
 3/11 anonim ***** válasza:
54%

-Munkahelyet váltás.

-Más részlegre váltás és őt kerülni mint a pestist.

1)Ha nem fejezi be a nyomulást megmondod neki, hogy vagy sztoppolja, vagy jelentést teszel a HR-nél szexuális zaklatás miatt.

2)Megmondod neki, hogy vagy befejezi, vagy beárulod a feleségének.

(Amit egyébként most is megtehetsz)

Ha neki állsz adni alá a lovat, akkor a szeretője leszel és szenvedni fogsz miatta nagyon sokat, ha kiderül a munkahelyednek is annyi:

a) feleség cirkuszt rendez.

b) a kollégáid kiutálnak és inkább felmondasz.

c) a főnök rúg ki mivelhogy a dráma kollégák között nem munkahelyre való.

Persze ha netalántán téged választana a hűtlen férj melletted ugyanúgy lennének szeretői, mint a feleség mellett lennél te (és nem te vagy az első nő, akivel hűtlenkedik, te sokadik vagy a sorban, hidd el)!

Megéri tenni magad egy csalfa, semmirekellő, undorító féreggel? Nem lenne jobb szingli férfit kifogni, akin nem kéne osztozkodni? ^^

2023. júl. 19. 21:40
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Kérdés, te mit akarsz? Olcsó kuva akarsz lenni aki eljátsza akitartott szeretőt, vagy nem?
2023. júl. 19. 22:20
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom vagytok annyira jóban, hogy ezt megbeszéld vele. Dobj be egy poént a témában, aztán hátha rájön mi bajod.
2023. júl. 19. 22:21
 6/11 anonim ***** válasza:
50%

Egy bizonyos kor felett az emberek nagy része házas, vagy valami olyasmi, nem kellene, hogy ekkora meglepetés legyen.

Főleg, ha te sem kérdeztél rá ismerkedés közben. Igazából nem akartad tudni.

Jól írtad, hogy mi nem lesz, a többit meg ne mi döntsük el helyetted.

2023. júl. 19. 22:29
 7/11 anonim ***** válasza:
86%
Ha legközelebb nagyon nyomul, kérdezd meg gúnyosan hogy van a felesége. Aztán tökmindegy mit válaszol, rázd le, hogy szorakozzon mással, te ebbe nem mész bele. Az a baj ha ez neki igy fent van az oldalan, akkor könnyen lehet hogy biztos volt benne hogy te is tudod.
2023. júl. 20. 00:24
 8/11 anonim ***** válasza:
91%

"az eszem teljesen mást mond mint a szívem"

Ilyenkor ha nem az eszedre hallgatsz, akkor megbanod. Nagyon.

2023. júl. 20. 00:43
 9/11 anonim ***** válasza:
69%
Újabb önbecsülés nélküli szolgalelkű rongy akit meg fog dugni egy nős pasi. Aztán jön az újabb picsogás, hogy minden férfi szemét stb. 😑🤦🐑
2023. júl. 20. 06:04
 10/11 anonim ***** válasza:
66%

Igazából ebben csak az a gáz,hogy erről még kérdést is írsz ki.

Ugyanis jól tudod,mit diktál a józan ész és milyen a felelősségteljes viselkedés,ennek ellenére mégis piszkál belül a kisördög.Ilyenkor jön az,hogy vagy baromi erős lány maradsz,aki foggal-körömmel megvédi magát egy kellemetlen csalódástól,vagy alámerülsz a pokolba,majd ott is végzed.

Amíg nem válik el,illetve valamilyen oknál fogva nem válik facérrá,addig igazából neked nem nagyon terem babér normális kapcsolat kiépítése szempontjából ezzel a sármos úriemberrel...

2023. júl. 20. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!