Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg megszokott normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg megszokott normális dolog a barátoknak/haveroknak kiteregetni a párkapcsolat privát részleteit?

Figyelt kérdés

Egy másik fórumon volt erről szó és nagyon meglepett hogy ott a többség szerint teljesen oké kibeszélni a párkapcsolat dolgait (pl kapcsolaton belüli nehézségek, konfliktusok) a baráti körrel.

Nekem ezek a dolgok talán a legbizalmasabb legbelsősebb dolgaim, senkinek nem beszélnék ezekről.

A másik a szexualitás, nekem ezt fura kitárgyalni ismerősökkel…

Mit gondoltok erről? Szerintetek ez rendben van? Ti pletykáltok a haverokkal a párotokról?

2023. júl. 18. 16:19
A kérdező szavazást indított:
oké ezt kibeszélni a barátokkal
NEM oké ezt kibeszélni a barátokkal
28 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Én eleve intro vagyok,na meg senkire sem tartozik pl hogy milyen a szexuális életem a párommal.
2023. júl. 18. 16:35
 2/11 anonim ***** válasza:
61%
Majdnem mindenki kibeszéli. Miért ne, hát az életem igen fontos része. De itt sokminden nem mindegy. Pl a legjobb barátnőmmel, akivel együtt nőttem fel sokmindent megosztok. De akivel csak néhány havonta futok össze, annak csak felszínesen mesélek. A szex nem tabu, mindenki csinálja, szerintem teljesen normális nyíltan beszélni róla, értelmes keretek között.
2023. júl. 18. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Akivel ovi óta legjobb barátnők vagyunk, annak sincs köze a szexuális életemhez. Annak van hozzá köze, akivel csinálom.
2023. júl. 18. 16:59
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
Van aki szívesen kibeszéli, magát másnak kiadva egy vadidegennel is. A gond akkor kezdődik, mikor a vadidegen rájön a valódi kilétére.
2023. júl. 18. 17:17
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Én a munkahelyemen mindenkiről tudok mindent. Pedig férfiakkal dolgozom együtt. Simán, minden zokszó nélkül elmesélik mikor és milyet szopott az asszony, vagy miket csinálnak. Persze mostanában inkább az van, hogy hónapok telnek el két szex között, de ezt is simán elmondják.
2023. júl. 18. 17:20
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
5. Megérdemlik a sorsukat.
2023. júl. 18. 17:22
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Persze, hogy normális dolog, erre vannak a barátok. Azt is megosztom velük , ha boldog vagyok és azt is, ha nem. Ők támogatnak lelkileg a nehéz időszakokban és tudnak tanácsot is adni párkapcsolati témakörben.
2023. júl. 18. 17:35
 8/11 A kérdező kommentje:

Egyébként “szexualitás” alatt arra gondoltam hogy a jelenlegi kapcsolatod konkrétumai, nem arra hogy általánosságban mi vonz pl. (Csak most látom hogy nem fogalmaztam valami egyértelműen)

Köszi az eddigi szavazatokat, válaszokat

2023. júl. 18. 17:38
 9/11 anonim ***** válasza:
54%

"Simán, minden zokszó nélkül elmesélik mikor és milyet szopott az asszony, vagy miket csinálnak."

Nem telt el még alkalom, ha feljövök ide, hogy ne találnék egy gyomorforgató indokot, miért jobb szinglinek lenni, mint pasival élni.

2023. júl. 18. 18:52
 10/11 anonim ***** válasza:
81%

Azt gondolnám, hogy ilyen bensőséges dolgokat azzal az emberrel osztok meg, akivel együtt is élek és adott esetben együtt is csináljuk, éljük át. Ha már Mari néninek meg Józsikának a szalag mellől is köze van hozzá, az nem magánélet. De velem addig nem is jutna el senki, ha visszaél a bizalmammal. Túlságosan sok az instagram meg a Facebook az emberek életében, tényleg az lenne az új természetes, hogy mindenki tud mindenről?

Arra sem vagyok kíváncsi, hogy hogy szopta le a főnökömet az élettársa. Hacsak nem akarnék hányni egyet...

2023. júl. 18. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!