Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik edzőterembe járnak, attól még a sportos férfiak nem tetszenek nekik nem?
Mi van???
Szerinted égy sportos jó alakú nő majd egy vézna vagy hájas pasit akar?
Én jártam edzőterembe kb fél évig, volt 110 kilós "mackó" párom is.
Magamért jártam, és kifejezetten taszítottak az izmos férfiak, pláne, ha szálkás-eresek is voltak. Szerettem volna egy kis izmot felszedni, túl vékony tinitestem volt a koromhoz képest, így ettem egy csomót és edzettem heti 3x, hogy nagyobb darab formás nőies legyek. Bevált. Most 170/60 vagyok, XS-Ses ruhákkal, és most is bejön a legalább akkora, mint én, és annál nagyobb kategóriás férfi, kivéve az izmosok. régifajta ryan gosling test a max, ami még oké: [link]
de ideálisan ennél kicsit kevesebb izom és több zsír legyen egy férfin. Régen is így gondoltam kb 10 éve, és most is. Kellemesen arányosan átlagos, minimális izom, de inkább jó testarányok a fontosak(széles váll)
Én járok edzőterembe, és igyekszem odafigyelni az étkezésemre is, szóval relatíve jó alakom van. Nem, sajnos nem fitnessmodell testem van, de jó az alakom.
A párom meg kicsit túlsúlyos. Nekem valahogy sosem volt zsánerem, a nagyon vékony, vegán életművésztől a mostani páromig minden típus bejött már. Inkább a pasik személyiségéhez vonzódom először, és aztán a testükhöz.
A sportolók azok, akik úsznak, futnak, kerékpároznak, tornáznak, fociznak, kosaraznak, vagy bármely más sportot úznek. Heti 2-3 tili-toli bohóckodástól nem leszel sportos.
És de, pont olyan sportos srácokat keresek, mint amilyen én magam vagyok (aktív, igazi sportolók).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!