Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet nem kötődni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet nem kötődni ahhoz akivel párkapcsolatban vagyunk?

Figyelt kérdés
Mivel eddig mindig hűséges voltam, és mindig rosszul jártam. Hogy csináljam azt hogy ne kötődjek ahhoz akivel járok? Például a legutóbbi kapcsolatomnál sok férfi szeretett volna ismerkedni velem sajnos hűséges voltam a páromhoz aki évek után hülye mondvacsinált indokkal szakított. A kapcsolat alatt végig boldognak tette magát.Az utánam következő nővel családot vállalt. Szóval a kérdésem az lenne hogy lehet elérni hogy ne legyenek erős érzéseim ahhoz akivel járok? Érdemes félrelépni? Vagy hogy csinálják az ilyen emberek?
2023. júl. 16. 18:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem, nem érdemes félrelépni egyáltalán. Meg különben is minek akarsz együtt lenni valakivel, ha nem akarsz kötődni hozzá? Ez elég ellentmondásosnak tűnik nekem.
2023. júl. 16. 18:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Azért mert eddig minden kapcsolatom tönkrement. Nem akarok sérülni. Az utolsó az nagyon megviselt.
2023. júl. 16. 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Ez sajnálatos dolog, de egy párkapcsolatban kockáztatni kell. Vannak férfiak, akik boldogok lennének, ha veled lehetnének és örülnének egy hűséges, barátságos nőnek, mint amilyen te vagy. Ha nem kötődsz a párodhoz, akkor soha nem fogod érezni az olyan dolgokat, amikre vágysz (szerelmet, kötődést, biztonságot) és ne hazudj magadnak, hogy téged ez nem érdekel. Mindenkit érdekel és ezzel semmi gond nincs. Nagy valószínűséggel meg fogod találni a megfelelőt, de nem így hogy érzelmileg elérhetetlenné válsz...
2023. júl. 16. 18:52
 4/11 anonim ***** válasza:
29%

"Például a legutóbbi kapcsolatomnál sok férfi szeretett volna ismerkedni velem sajnos hűséges voltam a páromhoz aki évek után hülye mondvacsinált indokkal szakított. "

Lehet hogy idegbeteg volt a sok férfitől aki ismerkedni akart. Van amikor ettől jobban bepöccennek, mint maga a tény hogy lefeküdtél e valakivel vagy sem.

2023. júl. 16. 18:57
 5/11 anonim ***** válasza:
79%

Ha nem akarsz sérülni, ne kezdj párkapcsolatba. Felesleges másokat szivatni a korábbi sérülések miatt. Játszmázni is csúnya dolog.

Maradj egyedül, vagy keress csak szexet. Ne az újat büntesd a régi szemétkedéseiért!

Amúgy az élet ilyen, megszívjuk, nyafizunk rajta, aztán felállunk!

36N

2023. júl. 16. 18:58
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

Pont ez a párkapcsolat lényege: tudva hogy ripityára törheti a másik személy, mégis odaadod a szíved és bízol a legjobbakban.

Ha erre nem vagy hajlandó akkor neked vagy a szexkapcsolat vagy a szingli élet amegoldás. Legalábbis egyenlőre.

30/N

2023. júl. 16. 19:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Szeretnék kapcsolatot csak erős érzéseket nem akarok érezni. Már nem tudok kedves, normális lenni másokhoz mert velem sem volt az.
2023. júl. 16. 19:16
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem érzed igazságtalannak azt, hogy valakivel hidegen bánsz, azért mert veled is így bántak? Szerintem ha összejössz valakivel és kedves, odaadó a párod, akkor megérdemli a bizalmat. Tiszta lappal kell mindig indulni szerintem.
2023. júl. 16. 19:48
 9/11 anonim ***** válasza:
65%

Nekem is olyanok sajnos a kapcsolataim hogy mindig én kötődöm jobban, szinte én tartom csak egyben, a másiknak meg minden mindegy mindig.

Mások meg csak hullámokban ragaszkodnak, hol kötődnek hol nem.

Bezzeg a nyomik meg tapadnak.

2023. júl. 16. 20:01
 10/11 anonim ***** válasza:
64%
Légy egyedül!
2023. júl. 16. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!