Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek szexkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek szexkapcsolatban kevésbé számít/számítana a külső mint párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha a férfi jófej, jól flörtöl, és jó az ágyban akkor az kompenzálja a külsejét? Ilyen kapcsokatban amúgy se látjatok a férfi arcát folyton, minden nap.

Akinek volt már hasonló laza kapcsolata mennyire vonzotta a pasi arca, külseje?

2023. júl. 12. 16:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
A külső számít a legjobban, szex közben meg ne dumáljon senki
2023. júl. 12. 18:06
 12/25 anonim ***** válasza:
85%

Pont, hogy szexkapcoslatnál számít többet, mivel az szinte kizárólag a testről szól.

A suttogás meg... hát nem tudom, kinek hogy, én eleve nem vagyok túl sutyorgáspárti, de ha mégis, akkor azt inkább párkapcsolatban tudom elképzelni, hisz sokat nyom a latba, hogy ki mondja. Az épp aktuális kolbász csak ne sutyorogjon, hanem végezze a dolgát.

2023. júl. 12. 18:12
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

9

Miért csak 1 bitesen tudsz gondolkozni?

Az említett dolgok csak akkor csábítóak, ha alapból tetszik a férfi. Ellenkező esetben taszító.

2023. júl. 12. 18:12
 14/25 A kérdező kommentje:
Akkor csak párkapcsolatban lehet kompenzálni az arcot, külsőt valamennyire?
2023. júl. 12. 18:23
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen ha pl elképesztöen ronda vagy visszataszító vagy azt csak párkapcsolatban tudod kompenzálni.

De szexkapcsolathoz a jó vonzó külsö a legfontosabb és majdhogynem feltétel

2023. júl. 12. 18:26
 16/25 anonim ***** válasza:
73%

"Akkor csak párkapcsolatban lehet kompenzálni az arcot, külsőt valamennyire?"

Lényegébne igen.

ILLETVE pontosísunk két odlogban.

1. Nem párkapcsolatBAN hanem párkapcsolatRA.

Azaz ha a két fél célja párkapcsolat, ott jobban a képbe kerül a személyiség és így azzal lehet kompenzálni a külső jegyek esetleges hiányosságait.

2. Kivételek mindig vannak.

Mindneki ismerhet olyan embert aki a rossz külseje ellenére képes falni a nőket alkalmira. igggen, abszolút lehetséges, ha valaki kellően lehengerlő modorú, elég magas karizmájú, de ők a kivétel. Ha általánosságban kells zabályt megfogalmazni, akkor egyszerűbb azt mondani, hogy az alkalmihoz a külső a kulcs.

2023. júl. 12. 18:55
 17/25 anonim ***** válasza:
89%
Hát én pont az ellenkezőjét tapasztalom annak, mint amit itt egyesek írnak. A férfiaknak sokféle külsejű nő jó szexre, de kapcsolatra rohadtul fontos nekik, hogy szép legyen a lány. Nők esetében viszont, ha valaki tetszik nekünk annyira, hogy szexeljünk vele, azzal járnánk is. Én nem tudom elképzelni, hogy ronda pasival járjak, csak mert szimpi belsőre. Ha nem jön be, akkor a csók gondolatától is undorodok, nemhogy járjak vele.
2023. júl. 12. 19:02
 18/25 anonim ***** válasza:
84%
Ha ronda akkor soha a büdös életben nem fekszem le vele és nem derült ki jó-e az ágyban.
2023. júl. 12. 21:46
 19/25 anonim ***** válasza:
40%

"Nők esetében viszont, ha valaki tetszik nekünk annyira, hogy szexeljünk vele, azzal járnánk is."

Nem nők esetében, te esetedben. Mind mások vagyunk.

2023. júl. 12. 21:53
 20/25 anonim ***** válasza:
84%
Csak szexre a létező legjobb pasikat megkaphatnám és voltam is olyan pasival, akinek a nők könyörögtek, hogy dugja meg őket. Ismert színész, bárki. Minek èrném be egy átlagossal? Csak szexre könnyebb megkapni jó pasit, mert nem fenyegeti az a veszély, hogy le kell kötnie magát. Kapcsolatra sokkal nehezebb jó pasit találni, mert azt ő is megválogatja, ki mellett akar lehorgonyozni és persze háremet sajna nem tarthat. Ráadásul van akivel 5 percet nem tudnék együtt élni, de veszettül vonz szexuálisan. Az ilyen nekem is csak szexre kell, akkor is, ha fülig szerelmes vagyok.
2023. júl. 12. 22:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!