Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek szexkapcsolatban kevésbé számít/számítana a külső mint párkapcsolatban?
Ha a férfi jófej, jól flörtöl, és jó az ágyban akkor az kompenzálja a külsejét? Ilyen kapcsokatban amúgy se látjatok a férfi arcát folyton, minden nap.
Akinek volt már hasonló laza kapcsolata mennyire vonzotta a pasi arca, külseje?
Pont, hogy szexkapcoslatnál számít többet, mivel az szinte kizárólag a testről szól.
A suttogás meg... hát nem tudom, kinek hogy, én eleve nem vagyok túl sutyorgáspárti, de ha mégis, akkor azt inkább párkapcsolatban tudom elképzelni, hisz sokat nyom a latba, hogy ki mondja. Az épp aktuális kolbász csak ne sutyorogjon, hanem végezze a dolgát.
9
Miért csak 1 bitesen tudsz gondolkozni?
Az említett dolgok csak akkor csábítóak, ha alapból tetszik a férfi. Ellenkező esetben taszító.
Igen ha pl elképesztöen ronda vagy visszataszító vagy azt csak párkapcsolatban tudod kompenzálni.
De szexkapcsolathoz a jó vonzó külsö a legfontosabb és majdhogynem feltétel
"Akkor csak párkapcsolatban lehet kompenzálni az arcot, külsőt valamennyire?"
Lényegébne igen.
ILLETVE pontosísunk két odlogban.
1. Nem párkapcsolatBAN hanem párkapcsolatRA.
Azaz ha a két fél célja párkapcsolat, ott jobban a képbe kerül a személyiség és így azzal lehet kompenzálni a külső jegyek esetleges hiányosságait.
2. Kivételek mindig vannak.
Mindneki ismerhet olyan embert aki a rossz külseje ellenére képes falni a nőket alkalmira. igggen, abszolút lehetséges, ha valaki kellően lehengerlő modorú, elég magas karizmájú, de ők a kivétel. Ha általánosságban kells zabályt megfogalmazni, akkor egyszerűbb azt mondani, hogy az alkalmihoz a külső a kulcs.
"Nők esetében viszont, ha valaki tetszik nekünk annyira, hogy szexeljünk vele, azzal járnánk is."
Nem nők esetében, te esetedben. Mind mások vagyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!