Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban égő, zavaró lehet az, ha egy nő rendőrt hív az utcán egy pár veszekedése miatt?
A párommal sétáltunk, mikor arra lettünk figyelmesek, hogy egy nő menekül, a pasi meg szorosan a nyomában lohol. A nő vagy 20x kiabált sírva, hogy "segítség" "segítsen már valaki". Én rögtön tárcsáztam a rendőrséget.
A párom viszont emiatt megharagudott rám, mert ő látásból ismeri az említetteket, pár utcányira laknak tőle, és ők egy PÁR. Mondom, és? Azt mondja, hogy nem kellene játszanom a Karen-t és beleavatkozni, mert semmi nem tudunk az egészről, hogy mi történik. Ő azóta másképp lát minden ilyet, amióta a haverját lehúzta és bemószerolta a felesége, és kitalálta, hogy üti, a szomszédoknak sikítozott, miközben soha nem bántotta, aztán a bíróságon is hazudozott és hamis tanukat vitt oda, valós könnyekkel műsírt, a haverja meg ártatlanul ült előzetesben. Szóval rohadtul vigyázni kell, és nem hívogatni nyakra-főre rendőrt mint valami kommunista vamzer.
Ráadásul őt nem kérdezte senki, hogy van-e kedve ahhoz, hogy beidézzék őt is tanunak, akar-e járkálni emiatt ide-oda, meg a közös programot is elrontottam ezzel, pedig ő tűpontosan tervezett.
Az a helyzet, hogy viszonylag friss a kapcsolat, és nagyon szól bennem a vészcsengő. A szüleim szerint ennyiért még nehogy már szakítsak, beszéljük meg, de 2 eléggé tapasztalt barátnőm meg azt mondja, hogy azonnal szakítsak meg vele minden kapcsolatot.
Ti mit gondoltok, jól érzem, hogy zavartság van a fejében és az értékrendjével, vagy érdemes megbeszélni?
Szakits meg minden kapcsolatot!! Bantalmazo pasid van!! Narcisztikus!!!
Ezeket nezd vegig! Ez acsaj peldakkal szemlelteti mirol ismered fel a narcot!! Nekem ket beszdlgetes utan aikerult rajonnom,h az illeto narc….
Nekem is ez tűnt fel az egypipásnál, hogyaszongya: "nem szórnám a pézt stb. ehhez persze normális nő is kéne."
Na szóval. Ha nem normális SZERINTE a nő, akkor jönnek a más szabályok, ki lehet dobni a kocsiból, ott lehet hagyni bárhol bajban, lehet csalni ésatöbbi ésatöbbi. TIPIKKKK jófijúúúú ja mégse.
33 Mondjuk azért jobb videók is vannak fent amik hitelesebbek mint az előző linkelt, de azért igyekszik a csaj, és legalább az összefogást erősíti.
Viszont épp most láttam egy echte klinikai szakpszichológust facen, netuddmeg a mónika show hozzá képest kulturális műsor, rajzolt szemöldök kacsaszáj olyan műszempilla majdleesik, ruha mint egy ócska ribinek, kössz, nem dobjuk hanyatt magunkat a klinikai szakpszichológusoktól minden esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!