Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavar ha a párotok csak úgy napközben otthon megfogja a melleteket kicsit majd tovább megy a dolgára?
Valahol nem értem azokat akiket irritál, mert nagyon izgalmas lehet viccen kívül, direkt húzzátok egymást és este meg kiélitek a vágyaitokat, mondhatni szuper előjáték.
Nem azt "mondom" hogy most napról napra így kellene lennie és akkor amikor a nőnek fájnak/feszülnek a mellei, de otthon a férfi/nő miért nem simogathatná, foghatná meg a feleség/partnere melleit, fenekét.
Most vagy nagyon prűd, vagy már nem kívánja a másikat, olyan nem létezik, hogyha szereted a másikat nem szereted, hogy oda van érted és kifejezi fizikailag is.
Az megint más amikor vita után teszi, vagy látja, hogy rossz kedved van, esetleg folyamatosan csinálja, de alkalmanként nem értem miért zavaró. :S
Nekem hála istennek soha egyik pasim sem csinált ilyet. Nekem ez nagyon zavaró lett volna. Azt nem bántam volna, ha a fenekemet megsimítják vagy játékosan egy picit rácsapnak, de ilyen sem volt.
Mindenesetre fel nem foghatom, hogy ha valaki tudja, hogy a másikat zavarja, miért csinálja...
De sok álszent nő van itt. Jó Isten gyere le.😂😂😂
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi.. - Erre fel friss kapcsolatban, amikor még nem ismeri a férfit, vagy kapcsolatban, amikor menstruációja van lefekszik a párjával, de házasságban a férfi a melleit nem foghatja meg! 😂😂😂
Vagyis már nem kívánja a férjét, vagy azt hiszi, hogy a férje nem szereti őt. Esetleg a kapcsolat alatt se kívánja (mensi közben főleg), de azért, hogy ne veszítse el a férfit inkább szétrakja a lábát. Házasságban már nem játssza meg magát, mert azt hiszi úgyse hagyja el. 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!