Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen típusú 40-es nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen típusú 40-es nőket találnak a férfiak vonzónak?

Figyelt kérdés

Mondok néhány típust, akiket én látok, de mondjatok ti is.

1.

Vannak az ősanya típusúak, akik ha nincs velük a gyerek, akkor is lerí róla, hogy ő egy anyuka, mert ez az élete kózéppontja, csúcsa. Kedves megnyugtató mosoly szokott lenni az arcukon és mivel tudatosan étkeznek, élnek nincsenek elhízva sem, szóval mondhatjuk jól néznek ki. Természetesek.

2.

Van az életunt pénztáros/kormányablakos ügyintéző típus.

Köztük lehet olyan aki jól néz ki és lehet aki nagyon nem. De az életuntság egyformán jellemzi őket. Mintha csak elviselnék a saját létezésüket.

3.

Van a menő business woman típus, aki nagyon határozott, nagyon ad magára, látszik, hogy van pénze, modern a frizurája, jó ízléssel válogatja meg a ruháit. Nagy kanállal falja az életet.

4.

Van a dögös tanárnő/ápolónő típus. Akin látszik, hogy okos, megfontolt, tartalmas életet él. Ruhatárát nem harsány, de jól összeválogatott darabok jellemzik.

Stb.

2023. jún. 24. 10:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
48%
Nekem 40esek közül a jó alakú, de nagy seggű, csüngő mellű anyukák jönnek be. Az is amelyiknek már köldökig értnek az orbitális tőgyei. Izgató.
2023. jún. 24. 10:29
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 3., 4. típus jön be. (F41)
2023. jún. 24. 10:34
 3/20 anonim ***** válasza:
90%

R.bancos tipusokra hajtanak leginkább fűggetlen a kortól.

Akik kirakják mindenuket instap.csák, meg stb.

Ha egy anyuka pl normálisan beszélget csaknq játszotéren vagy a gyerek ovijában és nem ivisz bele r.banckodást flörtöt, egy randira se hívná meg senki.

2023. jún. 24. 10:34
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
* ha nem visz bele
2023. jún. 24. 10:35
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a kettes verzióban találhatók a legjobban kinézőek csak ők azok akik valóban olyan savanyúak és visszautasítóak, hogy nem lehet velük mit kezdeni.
2023. jún. 24. 10:39
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
3 és 4
2023. jún. 24. 10:59
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha idősebb nőről van szó, a vékonyakat keresik, ha meg husi, legyen nagy melle, de olyan nagyon nagy. Semmi más nem számít nekik, erre a két típusra buknak. Férfiak meg a ruhák, frizura, na peeersze:D Ilyet nem fogsz hallani, hogy az egyik pasi modern frizurás előnyösen öltözött nőt kedvel:D
2023. jún. 24. 12:11
 8/20 anonim ***** válasza:
61%
Ha csak ennyi tipus létezik akkor egyedül maradok
2023. jún. 24. 12:21
 9/20 anonim ***** válasza:
97%

5.

Az a típus, akiről fogadni mersz, hogy foglalt és a férje egy piszkos mázlista, volt is korábban értékelhető párkapcsolata vagy házassága, csak épp azt dobta a gép, hogy 40 körül újra szingli lett (ez előfordul bárkivel aki nem szereti a langyos szart). Rendezett élet, jó karrier, összeszedett érett gondolkodás, semmi sem hibádzik, csak mert lépni

2023. jún. 24. 12:29
 10/20 anonim ***** válasza:
elérhetőeket
2023. jún. 28. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!