Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy egy kis alkohol után vonzónak találnak a férfiak?

Figyelt kérdés

Bármilyen táncos rendezvényen/szórakozóhelyen ha a barátaimmal/párommal iszogatunk kicsit általában valaki felfigyel rám. Az iszogatást nem úgy kell érteni, hogy kikelek magamból és riszálom a fenekem össze-vissza, hanem épp annyit jelent, hogy felszabadultan érzem magam és nem érdekel senki körülöttem, a barátaimon kivül. Az öltözködésem sem kirivó, általában nadrágot veszek és egy csinosabb felsőt, amiből nem lóg ki semmi, mert nincs mi kilógjon...

Volt, hogy ott helyben vettem észre, ha valalki legeltette rám a szemét, de betudtam annak, hogy alkohol hatása alatt van. Az a furcsa, hogy már többször megtörtént, hogy ilyen alkalmak után konkrétan megkeresett az illető valamilyen közösségi oldalon és elkezdett irogatni, hogy mennyire megtetszettem neki,oltári kisugárzásom volt és konkrétan udvarolni kezdtek, holott mindig a párommal jelentem meg, illetve szinte az összes képemen vele vagyok. S főleg, hogy nem azok a szoknyapecér,csajozós férfiak,hanem ismerősök által ismert, normális emberekről van szó.

Szerintetek mi lehet erre a magyarázat? Milyen lehetek pár korty után, amiért ennyire vonzom ilyenkor őket? Nektek mik a tapasztalataitok? Pusztán kiváncsiságból érdekel, hogy vajon mi lehet más? 21N

2018. febr. 7. 23:54
 1/8 anonim ***** válasza:
34%

Vannak bizonyos jelek, amik azt sugallják, bármire vevő vagy, ha van párod, ha nincs.

Aztán vagy jól, vagy rosszul értelmezik, egyénfüggő.

2018. febr. 7. 23:58
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Aranyos vagy,de hidd el semmi összefüggés nincs a kettő között. Ha málnaszörpöt iszogattál volna,akkor is megtetszettél volna nekik.
2018. febr. 7. 23:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Melyek lehetnek ezek a jelek, amiket észre se veszek magamon? Elvégre végig a párommal vagyok, vele táncolok. Olyan is volt, hogy valaki odaszegődött a baráti társaságunkhoz, aztán másnap aztmondta, hogy milyen barátságos voltam vele... holott egy szót nem szóltunk egymáshoz. Hogy lehet ez?
2018. febr. 8. 00:00
 4/8 A kérdező kommentje:

Lehetséges.

Amiatt is , mert máskor nincs sok interakcióm idegenebb emberekkel, csak ilyenkor. Viszont legtöbbször akkor történik ilyen, ha fogyasztok némi alkholt.

2018. febr. 8. 00:02
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Nyílván van különbség az alkoholos és alkoholfogyasztás nélküli viselkedésedben. Gondolom, pár pohár után, lazább, felszabadultabb, önfeledtebb vagy. A férfiak pedig szívesebben nyitnak egy ilyen nő felé, mint egy távolságtartó, zárkózott felé. Ebben nincs nagy tudomány. Általában szimpatikusabbak az embereknek a vidám, fesztelen, derűs egyének.
2018. febr. 8. 00:04
 6/8 anonim ***** válasza:
21 evesen ezt meg kellett kerdezni, ami ennyire trivialis? Bajok lehetnek nalad az tuti...
2018. febr. 8. 00:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem olyan bonyolult ez. :) Már kis mennyiségű alkohol is felszabadultabbá tesz és a meggyengült gátlások miatt a kisugárzásod, testbeszéded is erősebb lesz. Ez pedig vonzóvá tesz. És ők is felszabadultabbá válnak.
2018. febr. 8. 07:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért van mert a pároddal vagy, boldog vagy, felszabadult és mosolyogsz sokat. Ez velem sokszor megtörténik, még ha épp nem is vagyok vele, eszembejut, mosolygok magamban, mások meg azt hiszik ez nekik szól.
2020. máj. 17. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!