Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 30 évesen azt mondják rám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 30 évesen azt mondják rám, hogy bájos vagyok, akkor az azt jelenti, hogy nem igazán találnak vonzónak a férfiak, és nem akarnak tőlem semmit?

Figyelt kérdés
2020. szept. 7. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Ez egy kicsit érdekes, hogy 30 évesen nem tudod a szó jelentését. A bájos, mint szót, olyan személyre szokták mondani, aki szeretetre méltó és vonzalmat, tetszést ébreszt a másik fél szemében. Szóval, szerinted nem akar tőled semmit??

21l

2020. szept. 7. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem, pont azt jelenti, hogy szép vagy, sokaknak tetszel, nincs gond veled semmi, max. lehetnél határozottabb, önbizalommal telibb személy.
2020. szept. 7. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Tipikus női gondolkodás. Agyrém. Az én csajom is ilyen, szètbasz az ideg az ilyen gondolkodástól.

Egy épkézláb mondatot nem bírok mondani mögöttes tartalom vagy hátsó gondolat nélkül.

Alany, állitmány, tàrgy. És pont azt jelenti amit mondunk mi férfiak. Nem több nem kevesebb. Pont annyi.

2020. szept. 8. 00:05
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
"nem birtok mondani"
2020. szept. 8. 00:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
elbájol, bájol - ez ugyan az a szóból fakad. Tehát aki elbűvöl, aki magával ragad.
2020. szept. 8. 07:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten értékelnék egy ilyen bókot.
2020. szept. 8. 07:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
28 éves nő vagyok és kaptam nemrég ilyen bókot, sokkal jobban esett, mint a "csinos vagy" stb.
2020. szept. 8. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!