Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas férfiak mit találnak olyan vonzónak az alacsony
nőkben?
Figyelt kérdés
165 cm-nél alacsonyabb nőkre gondolok, akik nagyon piciknek tűnnek a magas barátjuk mellett. Ismeretségi körben is a magas pasik inkább nekik udvarolnak, odavannak értük.
Nyilván akinek nem inge, ne vegye magára, de most azokat a magas férfiakat kérdezem, akiknek valóban az alacsonyabb nők tetszenek inkább.
Én nem sok ilyen párt látok. Magas pasik inkább magasabb nőkkel szoktak lenni. De amúgy kinek mi, ha az alacsony lányok tetszenek nekik, mit zavar téged?
2021. aug. 26. 13:57
3/28 anonim válasza:
Azt hiszik náluk nagyobb az esélyuk
2021. aug. 26. 13:59
4/28 anonim válasza:
Nekem volt alacsonyként viszonylag magas pasim - nem a magasságom volt elsősorban külsőleg vonzó neki, hanem más külső jegyeim (hosszú sötét haj, nagyobb mellek).
2021. aug. 26. 14:01
5/28 anonim válasza:
3 Ez kb az az érvelési szint, mikor a kövér nők azt mondják, hogy ugyan mit esznek a vékony nőkön a férfiak, biztos csak azért náluk próbálkoznak, mert náluk nagyobb az esélyük.
2021. aug. 26. 14:01
6/28 anonim válasza:
Átlagos, inkább magasabb nő vagyok, de a párom még így is nagyobb egy fejjel.
Tudom, hogy nem túl racionális, de valahogy olyan... biztonságos.
Néha olyan kicsinek érzem magam, amikor odabújok (hozzá képest az is vagyok) de a jó értelemben.
Persze nem kell megvédeni semmitől, pláne otthon, de mégis. Szerintem ez lehet az oka.
2021. aug. 26. 14:02
7/28 anonim válasza:
Egyszerűen az ennek az oka, hogy az emberi fajnál a férfi-női nemi jellegek nagyon különbözőek.Általában mindkét nem azokhoz az ellenkező neműekhez vonzódik a leginkább, akiknél legszélsőségesebben jelennek meg ezek a nemi jellegek.Tehát egy férfi minél inkább férfiasan néz ki, annál inkább a saját külsejéhez képest ellentétes kinézetű nőt keres, tehát amit nőiesnek neveznek.Nem kell hozzá túl okosnak lenni, hogy ezt valaki észrevegye.Persze, kivételek mindig akadnak, most általános választ adtam, mivel a kérdés is csak általánosságban érdeklődött.
2021. aug. 26. 14:07
8/28 anonim válasza:
Pedos.
2021. aug. 26. 14:07
9/28 anonim válasza:
5 de tenyleg igy van
A magas sudár modellcsajok válogatnak es van tartasuk önbizalmuk stb
Az alacsonyabbak meg orulnek ha csak helyes srác áll veluk szóba.
2021. aug. 26. 14:08
10/28 anonim válasza:
9 Én pont nem ezt tapasztalom a valóságban, de elhiszem, hogy te ezt képzeled igaznak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!