Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után érdemes felkeresni az exet?
Szeretném megkérni, hogy olyanok NE írjanak, akik olyan tanácsokkal látnak el, hogy "engedd el végleg". Nem teszem ezt meg. Ő sem engedett el, amikor én akartam szakítani vele, sőt erősen nyomult.
Szóval a lényeg az, hogy most fordult a kocka. Most ő szakított velem, és látni sem akar. Ezt természetesen megértem. Viszont szeretnék még beszélni vele. Ezzel kapcsolatban azonban szükségem lenne tanácsra, hogy mikor érdemes keresni. Vannak, akik rövidebb időpontokat javasolnak (pl. 3 hét), másol hónapokat, pl. fél év).
A mi kapcsolatunk hónapokig tartott, és különleges volt. Mély nyomot hagytam benne, ezt ő is tudja, és elismeri, de ezt nem részletezném. Ezért is lenne fontos, hogy beszéljek vele. Ha nem is járunk egyelőre, legalább egy olyan viszonyt alakítsunk ki, ahol normálisan tudunk kommunikálni.
Egy pasi.
Nehéz helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!