Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő után érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után érdemes felkeresni az exet?

Figyelt kérdés

Szeretném megkérni, hogy olyanok NE írjanak, akik olyan tanácsokkal látnak el, hogy "engedd el végleg". Nem teszem ezt meg. Ő sem engedett el, amikor én akartam szakítani vele, sőt erősen nyomult.

Szóval a lényeg az, hogy most fordult a kocka. Most ő szakított velem, és látni sem akar. Ezt természetesen megértem. Viszont szeretnék még beszélni vele. Ezzel kapcsolatban azonban szükségem lenne tanácsra, hogy mikor érdemes keresni. Vannak, akik rövidebb időpontokat javasolnak (pl. 3 hét), másol hónapokat, pl. fél év).

A mi kapcsolatunk hónapokig tartott, és különleges volt. Mély nyomot hagytam benne, ezt ő is tudja, és elismeri, de ezt nem részletezném. Ezért is lenne fontos, hogy beszéljek vele. Ha nem is járunk egyelőre, legalább egy olyan viszonyt alakítsunk ki, ahol normálisan tudunk kommunikálni.

Egy pasi.

2023. jún. 15. 05:59
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

Az a baj ezzel a tanáccsal, hogy (szerintem) ez akkor működik, ha a feleknek vannak közös ismerőseik, így jönnek-mennek a hírek egymásról, akkor tudják, hogy ki mennyit változott. Vagy, ha tartják egymással a kapcsolatot, esetleg egy munkahelyen vannak stb.

Nekem az exemmel jelenleg teljesen megszűnt a kapcsolat, így honnan tudná, hogy változtam? A közösségi médiában sem vagyok túl aktív, egy felület van, ahová viszonylag gyakran írogatok. Ha azt csekkolja, akkor abból tudhat valamit.

Nem házas a nő.

2023. jún. 15. 06:51
 22/47 anonim ***** válasza:
0%
20 Nyugi, fogok is amikor eljön az ideje, No mifene, tegnapi lebőgésed után már elfordultál az "ige magyarázástól" és megmutattad a valód netovábbját?:DD
2023. jún. 15. 06:53
 23/47 A kérdező kommentje:

Légyszíves ne veszekedjetek itt a topikban.

Tudom, hogy nem látszik, de ez komoly kérdés, és számomra komoly dolog.

2023. jún. 15. 07:01
 24/47 anonim ***** válasza:
Vagy rögtön, vagy hosszú évek múlva.
2023. jún. 15. 07:01
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

21 A legnagyxobb hiba: Sose támaszkodj közös ismerösőkre, mert elég belőlük 1 megvesztegethető-és máris bukta és megtudnak vezetni téged, azok akik nem akarják, hogy te azzal a nővel kezdj.

Ha nem házas akkor viszont ne várj sokáig, mert mennél tovább vársz, annál több lehetősége van a távolodásra, és annál biztosabb a te veszteséged, és annál több lehetősége van másnak kezdeni vele, és elvinni az orrod elől.. Vigyázz azokkal akik azt mondják, hogy sokat várj ebben a helyzetben, mert egy nem a barátod, hanem az ellenséged.

2023. jún. 15. 07:04
 26/47 A kérdező kommentje:

Van abban valami, amit mondasz a közös ismerősökkel kapcsolatban. Inkább közös barát kellene, de az sincs.

Két barátnője van, akitől érdeklődhetnék, de nem hinném, hogy azok jó véleménnyel vannak rólam, így ki tudja mit mondanának nekem + az exem is kérte, hogy ne keressem a barátait.

Nem tudom, mennyit kellene várni.

Mem túl sokat, de nem túl keveset sem. De az mennyi?

Pár hónap sok vagy kevés?

Az 1 évről már tudom, hogy időnként bejön. De erre az esetre nem tudom, működne-e.

Na, ezért tettem fel a kérdést. Persze lehet, jobban kellene részleteznem. Viszont inkább általános szabályok kellenének.

2023. jún. 15. 07:10
 27/47 anonim ***** válasza:
Ne várj sokáig, mert lecsap rá valami hülye erőszakos alak, aztán lehet ő is szenvedni fog tőle de nem tud szabadulni. Addig próbálj vele beszélni míg ez nem történik meg. Ha meg már megtörtént, várj aztán majd jelentkezik ha már egyedül van, vagy ha kiderül egyedül van megkeresheted.
2023. jún. 15. 07:11
 28/47 A kérdező kommentje:
Pár napja volt a szakítás. Innentől kellene egy időpont.
2023. jún. 15. 07:13
 29/47 anonim ***** válasza:
Szombat este esetleg? Az azt jelenti nem bulizgatsz hanem rá gondolsz.
2023. jún. 15. 07:15
 30/47 A kérdező kommentje:
Eddig sem bulizgattam, és az nagyon korai. Mint említettem, ő nem akar látni engem, erős negatív érzések vannak benne. Ezeknek le kellene hűlni benne. Utána tudnám keresni.
2023. jún. 15. 07:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!