Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő után érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után érdemes felkeresni az exet?

Figyelt kérdés

Szeretném megkérni, hogy olyanok NE írjanak, akik olyan tanácsokkal látnak el, hogy "engedd el végleg". Nem teszem ezt meg. Ő sem engedett el, amikor én akartam szakítani vele, sőt erősen nyomult.

Szóval a lényeg az, hogy most fordult a kocka. Most ő szakított velem, és látni sem akar. Ezt természetesen megértem. Viszont szeretnék még beszélni vele. Ezzel kapcsolatban azonban szükségem lenne tanácsra, hogy mikor érdemes keresni. Vannak, akik rövidebb időpontokat javasolnak (pl. 3 hét), másol hónapokat, pl. fél év).

A mi kapcsolatunk hónapokig tartott, és különleges volt. Mély nyomot hagytam benne, ezt ő is tudja, és elismeri, de ezt nem részletezném. Ezért is lenne fontos, hogy beszéljek vele. Ha nem is járunk egyelőre, legalább egy olyan viszonyt alakítsunk ki, ahol normálisan tudunk kommunikálni.

Egy pasi.

2023. jún. 15. 05:59
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
26 max. 1-2 hét, annál több ne legyen.
2023. jún. 15. 07:26
 32/47 A kérdező kommentje:

Ezt a véleményt mire alapozod?

2023. jún. 15. 07:27
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

Azért elmondhatnád mit műveltél vele, mert ha megcsaltad megaláztad akkor 10 év, ha megetted a vacsoráját 1 hét, vagy felébresztetted éjjel, mikor fáradt volt 15 év,

flörtöltél az anyjával 30 év

beszóltál neki mert frusztrált voltál 1 hét

szexben idegesíteted valami extrém vágyaddal 25 év

2023. jún. 15. 07:30
 34/47 A kérdező kommentje:

Hogy is fogalmazzam meg. Én sokszor megsértődtem, és szavakkal bántottam meg, személyeskedtem vele szemben. Aztán a sértődöttségem levitte az önbizalmát, hogy ő nem elég jó nekem. És ez a negatív légkör folyamatosan fent állt, ami rossz hatással volt rá. Ehhez jött még a türelmetlenségem vele szemben.

Ez történt.

2023. jún. 15. 07:38
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel nagyon nem lehet mit tenni. Az exeimmel én is úgy vagyok, valakivel lehet utána is még kommunikálni, valaki elzárkózik tőle. Hogy miért, azt ők tudják, ez van.

De mi lenne a célod, minek akarnál vele beszélni? Kinek és miért lenne az jobb?:

2023. jún. 15. 08:17
 36/47 anonim ***** válasza:
85%
Miért gondolod, hogy akar tőled még valamit? Mire alapozod, adott jeleket? Most is sok a negatívum, mert az emberek nem valtoznak meg hip hop, szóval legyen bazi nagy lamúr, ha sok a negatívum hamar tele lesz az ember töke, és menekülni fog. Igéretekből meg Dunát lehet rekeszteni, szóval ha elmúlt már 16, nem fogja bevenni, hogy megváltoztál.
2023. jún. 15. 08:27
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő nem akar látni, nem sokat tehetsz. Talán megenyhül idővel, de hogy mikor, azt nem lehet tudni.

N

2023. jún. 15. 08:30
 38/47 A kérdező kommentje:
Nincs kifejezetten célom. De beszélnem kell vele higgadt körülmények között. Ez nem arról szól, hogy újra összejöjjünk.
2023. jún. 15. 08:31
 39/47 A kérdező kommentje:

"de hogy mikor, azt nem lehet tudni."

Általában mi a jellemző?

2023. jún. 15. 08:35
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
#39 Fogalmam sincs. Függ a személytől, a körülményektől.
2023. jún. 15. 08:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!