Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha be akarsz olvasni az exednek, amit eddig még nem tettél meg, érdemes felkeresni?
Figyelt kérdés
Ráírni valami ürüggyel, azt hiheti, hogy megbántad, hogy kidobtad, majd lehordod mindennek, essen pofára úgy, ahogy téged is pofáraejtett.
Nekem nagyon szr érzés ahogy bánt velem, ő viszont talán már el is felejtett. Ez nem fair.😭
2022. jún. 16. 16:26
1/16 anonim válasza:
Hagyd a fenébe. Ki fog röhögni.
2/16 anonim válasza:
Magasról le fogja sz@rni amit mondasz neki. A kutyát sem fogod érdekelni.
3/16 A kérdező kommentje:
Na de ő nem akart szakítani.
2022. jún. 16. 16:33
4/16 anonim válasza:
Csak én nem értem, hogy miért neked áll feljebb ha egyszer te szakítottál vele?
6/16 A kérdező kommentje:
Mi??
2022. jún. 16. 16:58
8/16 anonim válasza:
Érzelmi zsarolás, bosszúvágy. Semmit nem érsz el vele, ha le sem szar téged.
9/16 anonim válasza:
Magadat alacsonyítod le vele. Csak azt fogja leszűrni belőle, hogy még mindig fontos számodra.
10/16 A kérdező kommentje:
Nem szar le, bármikor újrakezdené. Ilyen. Kell neki valaki akivel szórakozhat.
2022. jún. 16. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!