Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek volt sugardaddy kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek volt sugardaddy kapcsolata? Minden tapasztalat érdekel.

Figyelt kérdés

Felregisztráltatok valamilyen oldalra vagy élőben, véletlenszerűen találkoztatok?

Milyen az első randi, hogy zajlik? Mennyi pénzzel támogat titeket?

Miben merül ki ez a kapcsolat? Utazás? Vacsora? Wellness hétvége?

Hogy bánik veletek?

A környezetetek tud róla? Ha igen, hogy viszonyulnak hozzátok? Ha nem, akkor nem féltek a lebukástól?

Akinek a múltban volt ilyen jellegű kapcsolata, annak meddig tartott a viszony?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2023. jún. 14. 00:34
1 2
 11/13 LuckyLevi ***** válasza:
#10 köszi. Így már érthető.
2023. aug. 30. 22:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Én a fétisem kiélésére szoktam lányokat keresni. Arra elég jól lehet találni, bár sok a komolytalan, így nehéz hosszabb távú kapcsolatot kialakítani velük. Hogy mennyit fizetek az megegyezés kérdése.
2023. szept. 4. 08:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Én volt már, hogy támogattam lányt, szexmentes fétis volt, amit kértem tőle. Igazából közös programot szerveztünk, jól éreztük magunkat. Sajnos a legtöbb lány nem hiszi el vagy nem veszi komolyan, amit szeretnék, ezért nehéz találni valakit.
2023. szept. 4. 11:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!