Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nő akit a rossz szexuális vagy párkapcsolati döntései miatt nem vesznek komolyan az miért vár olyan kiváltságokat amelyek a visszafogotabb, rendesebb nőknek járnak?
Pl amikor egy nő össze-vissza hagyja magát mindenre is akkor megsértődik hogy mások is jönnek a "jussukért" mert hallották a jóhírét.
Vagy amikor senki nem akar a múltjuk miatt komolyat.
Vagy dühöngenek hogy egy adott srác tőlük max szexet akart és nem beszélt velük szépen míg egy másik nőt a tenyerén hordoz és bele szeret. Ő elkönyveli hogy a pasi selejt és szemét közben meg más nővel teljesen más. De a nő igaztalanul rossz hírét kelti.
és ez csak pár példa volt, sorolhatnék még sokat.
Hát igen meg rengeteg kérdés van, amivel komplexusokat akarnak okozni a nőkben. Most pl egy 18 éves önbizalom hiányos lány erre téved és látja hogy mekkora ribi ha egynél több fiúval szexelt és már csókolózott buliban, aztán elkezdi magát utálni, mert vele ezek megtörténtek már... Tudom jól hogy milyen ez, én sokáig hittem az ilyen hülyeségeknek, amikor fiatalabb voltam és befolyásolható, teljesen irreális kép alakult ki bennem a férfiakról, a párkapcsolatokról, magamról mint nőről. Nem csak gyakoris kérdések miatt hanem akár személyesen is mondtak olyanokat hogy pl egyik férfi sem akar komolyat csak dugni és ők nem szerelmesek max megjátsszák, egy ilyet hallani kistiniként nem túl jó...
Persze egy felnőtt nő akinek helyén van az önértékelése csak nevet az incelek vergődésén, de azért nem mindenki ilyen erős.
Rólam is terjedt pletyka a középsuliban. Az egyik osztálytársam pasija rám volt állva. Akkor már volt facebook, ilyesmi, írogatott mindenhol. Nem akartam szólni az osztálytársnőmnek, így válasz nélkül hagytam, miután a sokadik elutasítást nem értette meg. Így teltek el hónapok. Tavasszal tartott az iskola suli diszkót, ahova elmentem én is. A barátnőmmel már mentünk volna haza, ez a gyökér jött utánunk, hogy még nem kapta meg a búcsúpusziját. Mondtam, nem is fogod, erre ideges lett, odaugrott, és erőszakkal próbálta betuszkolni a nyelvét a számba... ráharaptam, meg barátnőm rángatta le rólam. Persze ezt a fél suli látta. Hétfőn már azt terjesztette az iskolában, hogy én másztam rá, erősködtem, hogy le akarom szopni. De még azok is bólogattak, akik látták, hogy mi történt, bár hozzá kell tennem, hogy azok főleg ennek a kreténnek a barátai vagy osztálytársai voltak. Az XY szakított a csávóval, eleinte minden qrvának elhordott ő is, kibékültek. Majd belenézett a csávó számítógépébe, és mikor látta, hogy állandóan zaklat, utána állt le a qrvázásommal és a rólam terjesztett pletykákat sem erősítette meg tovább. Idővel lecsillapodtak a kedélyek, de hónapokon át kellett eltűrnöm, hogy nem tudok anélkül a folyosón végig menni, hogy ne riban.cozzanak le, vagy hogy más ne kínálja fel a farkát, hogy őt leszophatom.
Másik, már bőven felnőtt vagyok, munkahelyemen a legjobb barátnőm leszbikus, de ezt mindenki tudja róla. Egyszer elmentem hozzá aludni, a céges busszal mentem vele én is, mert mentünk ott helyben a faluban mulatni. Na utána terjedt a pletyka, hogy én is leszbikus vagyok, csak titkolom :D Heteken át ment a téma, meg kérdezgették, hogy b-zi vagyok-e? Mert akkor épp nem volt pasim, és így tették össze ezt az okos képet, hogyha a f.sz nem kell, akkor biztos a punci tetszik.
Mégis ezeknek mi alapja volt kedves kérdező? Vagy szerinted hogy történtek ezek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!