Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan nő akit a rossz szexuáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nő akit a rossz szexuális vagy párkapcsolati döntései miatt nem vesznek komolyan az miért vár olyan kiváltságokat amelyek a visszafogotabb, rendesebb nőknek járnak?

Figyelt kérdés

Pl amikor egy nő össze-vissza hagyja magát mindenre is akkor megsértődik hogy mások is jönnek a "jussukért" mert hallották a jóhírét.

Vagy amikor senki nem akar a múltjuk miatt komolyat.

Vagy dühöngenek hogy egy adott srác tőlük max szexet akart és nem beszélt velük szépen míg egy másik nőt a tenyerén hordoz és bele szeret. Ő elkönyveli hogy a pasi selejt és szemét közben meg más nővel teljesen más. De a nő igaztalanul rossz hírét kelti.

és ez csak pár példa volt, sorolhatnék még sokat.

2023. jún. 13. 16:44
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
6%

2023 van. A legtobb no mar a semmiert is azt varja, hogy a vilag legcsodalatosabb pasijai imadjak. Ez ilyen manapsag.

(A dologhoz meg az is jon, hogy sok pasi pincsikent is viselkedik.)

Keresni kell a normalisat, a tobbiekkel meg nem kell foglalkozni.

2023. jún. 13. 16:48
 2/44 anonim ***** válasza:
93%

"Vagy dühöngenek hogy egy adott srác tőlük max szexet akart és nem beszélt velük szépen míg egy másik nőt a tenyerén hordoz és bele szeret."

Szerintem meg az ilyen pali egy nárcisztikus selejt. Nem azért, mert az egyik nőtől akar kapcsolatot, a másiktól meg nem. Hanem azért, mert azért nem akar kapcsolatot, mert lenézi a nőt, de azért dugdossa belé a farkát, közben emberi tiszteletet sem ad ("nem beszél vele szépen").

Számomra ő egy senkiházi, és senkinek az értékét nem árazhatja be valójában.

2023. jún. 13. 16:52
 3/44 anonim ***** válasza:
98%
Van olyan, akit emiatt nem vesznek komolyan? :D Mármint, nem vagyok egy szent, elkövettem a magam hibáit én is, mégis ketten megkérték már a kezem rövidke életem során.
2023. jún. 13. 16:54
 4/44 anonim ***** válasza:
94%
Senkinek nincs jussa, te mikropénisz.
2023. jún. 13. 16:55
 5/44 anonim ***** válasza:
98%

Szívem, a magadfajta megkeseredett szüzeken kívül mindenkinek egy olyan nő kell, akivel jól érzi magát. Aki jó az ágyban, jó társaság, jól megy vele és mellette az élet.

Ebből a szempontból semmit nem jelent, hogy volt pár partnere és pár rossz kapcsolata, sőt. Ha tanult belőlük, sokkal jobb partner, mint az, akinek te vagy az első.

Senki sem lesz rossz ember attól, mert szexuálisan aktív és szereti a szexet. Amíg ez konszenzuális és korrekt, megfelelő védekezéssel, addig csak egy emlék, ami formálta az illetőt.

Fejezd be az irigykedést és a guilt-tripeket.

2023. jún. 13. 17:01
 6/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szent,van hírem,mégis sokan akartak komoly kapcsolatot tőlem.De amúgy azok kaparnak a legjobban,akik lehordanak mindennek.De azt szeretnék,hogy megbasdzam őket.Évekig tudnak vergődni.A kedves,visszafogott nőkről meg annyit,hogy a legtöbb csak cselédnek van nézve,és az se megtisztelő,hogy csak azért vesznek el,mert a kutya se látta a pi..námat.Senkinek nincs jussa,ha akarlak megduglak,ha akarlak nem.
2023. jún. 13. 17:02
 7/44 A kérdező kommentje:
A jussot úgy értem hogy ha mondjuk látja egy fiú hogy mások tapizhatnak egy lányt követketmények nélkül akkor nem szabad elhordani mindennek azért mert ő is megteszi és nem gondolja hogy neki nincs joga mert nem elég menő/helyes hanem csak látta hogy másoknak szabad ráadásul nem is szerelemből hanem csak random csávók pl iskolában, diszkóban meg ilyesmi
2023. jún. 13. 17:02
 8/44 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert valakinek sok partnere volt korábban és bevállalós, még nem jelenti, hogy bárkivel lefeküdne és azt se, hogy vele akkor már nem lehet normális emberi lényként viselkedni. Ha neked nem fér bele a múltja, az teljesen rendben van, nem kell összejönni vele, de azért lehet kulturáltan beszélni és viselkedni. Ne értsd félre, nekem sem szimpatikus, ha valaki a fél várossal összefekszik, de ez az ő dolga és ettől én még nem érzek rá késztetést, hogy megalázzam. Ez engem is ugyanúgy minősítene.
2023. jún. 13. 17:03
 9/44 anonim ***** válasza:
83%

"az miért vár olyan kiváltságokat amelyek a visszafogotabb, rendesebb nőknek járnak?"

Ó, én nem várom, hogy megcsaljanak, átverjenek, megverjenek és velem végeztessék az összes házimunkát. :D

2023. jún. 13. 17:09
 10/44 anonim ***** válasza:
98%
Nincs jogod senkit tapizni,csak ha ő megengedi.Voltak csúnya pasijaim is,ez nem a szépségen múlik.A normális viselkedés meg alap mindenkivel szemben,aki nem szól be nekem.Szeretem a szexet,nem vagyok szégyenlős.Csak nem mindenki birja velem tartani az iramot.És sose arról szólt az egész,hogy berakja,lök kettőt és kész.
2023. jún. 13. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!