Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nő akit a rossz szexuális vagy párkapcsolati döntései miatt nem vesznek komolyan az miért vár olyan kiváltságokat amelyek a visszafogotabb, rendesebb nőknek járnak?
Pl amikor egy nő össze-vissza hagyja magát mindenre is akkor megsértődik hogy mások is jönnek a "jussukért" mert hallották a jóhírét.
Vagy amikor senki nem akar a múltjuk miatt komolyat.
Vagy dühöngenek hogy egy adott srác tőlük max szexet akart és nem beszélt velük szépen míg egy másik nőt a tenyerén hordoz és bele szeret. Ő elkönyveli hogy a pasi selejt és szemét közben meg más nővel teljesen más. De a nő igaztalanul rossz hírét kelti.
és ez csak pár példa volt, sorolhatnék még sokat.
Kérdező! Ügye tudod, hogy, ti, férfiak ok nélkül is MINDEN nőt kuurv@nak tartok??
Nem létezik olyan férfi a világon, amelyik képes emberszámba venni a nőket, ebből a szempontból fölöslegesen locsogsz a kamu - tiszteletről. Ti, férfiak mindenféle olcsó kuurv@nak elhordjátok azt a nőt, aki visszautasít titeket!!
Ja és még valami: Egyáltalán nincs értelme a tapizós kommentednek , mert ti, férfiak még a legigénytelenebb nőket is fogdossátok a beleegyezésük nélkül! Ti,férfiak az idők kezdete óta feljogosíva érzitek magatokat a nők zaklatásához, tárgyiasításához!
Mondom ezt úgy, hogy soha életemben egyetlen egyszer sem volt sem párkapcsolatom, sem semmilyen szexuális kapcsolatom egyetlen férfival sem, tehát NEM azért írtam ezt, mert az általad " rossz hírű"-nek nevezett nőkhöz bármi közöm lett volna.
Én sem tartom százasnak a kérdezőt, de egy részét látom a hétköznapokban, amit írt. Pl. nekem az egyik közeli lány ismerősömre teljesen illik a dolog. Átment rajta a fél város, meglett a híre és egy normális pasit sem talál már évek óta.
De, olyanokat is ismerek, akik tök npc karakterként elhitték, hogy a náluk sokkal jobb kategóriájú srác majd naagyon komoly kapcsolatot akar, amikor elvitték őket egy parkolóban első randin szexelni. (De, a tojtojos csak is tök jó példa erre, azt legalább mindenki ismeri.)
Szóval, azért nem kéne az egész kérdést alaptalannak beállítani, ha többen is tudnak ilyen sztorikat.
" Hú... Mennyire meglátszott, hogy ki volt férfi válaszoló és ki frusztrált nő."
Hát persze, hogy látszik! Ti, férfiak írtátok a nőket alazó kommenteket, de tudom, hogy te másra céloztál. Csak azt tudnám, hogy minek picsogtok a nőhiánytól, ha ennyire lenézitek a nőket ?
Én a hozzád -és a kérdezőhöz- hasonló véglények megnyilvánulásai miatt nem tudok már egyetlen férfira sem úgy nézni, hogy ne forduljon fel a gyomrom a férfiak puszta létezésétől...
Soha életemben nem volt sem párkapcsolatom, sem szexuális kapcsolatom egyetlen férfival sem, tehát nem a sértettség beszél belőlem, csak egyszerűen undorítónak találom, hogy milyen mocskos módon nyilvánultok meg a nőtársaimról. Az biztos, hogy jó vastag bőr van a mocskos fajtátok pofáján
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!