Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nők bátran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nők bátran bélyegezhetnek másokat incelnek vagy mondhatnak ocsmány véleményeket, de ha én teszem ezt egy nővel, akkor cancel-elnek?

Figyelt kérdés

Egy nő simán mondhatja egy férfira, hogy incel, nem csoda, hogy egyedül van, és nem kell normális nőnek, vagy akár odáig is elmehetnek, hogy a halálát kívánják, anyázzák, a többi pedig tapsol és csak azok a férfiak állnak ki az illetőért, akik szintén ugyanezeket a bélyegeket szokták kapni.

De ha én azt mondom pl, hogy nem hiszem el egy messziről random nőnek hogy jelent bármit is, hogy van valakije, nem fogom simán beszopni hogy h hűséges, mivel súlyos tapasztalati alapom van erre akkor nekemtámadnak ezren? És emiatt nem is fogok úgy viselkedni vele.

Vagy nők simán nevezhetnek betegesnek férfiakat ha 40 éves koruk körül is a csinos 18-25 éves lányok tetszenek nekik, de én rommá vagyok taposva ha azt mondom egy nagymellényű nőnek hogy a 3-5 évvel fiatalabb pasijával 30 felett vszeg vége lesz a kapcsolatnak mert nem igazán tartható a dolog?

Mi értelme az egyoldalú véleménycenzúrának és miért áll ki emellett sok FÉRFI is?

2023. jún. 11. 21:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%
Az önmaguk incelezését és a nők femcelezését is az incelek kezdték a világon és itt ezen az oldalon is. Egy nő a büdös életben ki nem ötlötte volna, hogy titeket vagy bárkit incelnek hívjon.
2023. jún. 12. 06:41
 12/21 anonim ***** válasza:
4%

“ Mi értelme az egyoldalú véleménycenzúrának és miért áll ki emellett sok FÉRFI is?” Mert a nőknél van az összes jó pin@!

Hiába van igazad, ha a valóság nem tetszik a nőknek akkor nem szabad mondani.

Ők is ilyen ősztőn lények mint a férfiak, csak nekik az a mániájuk hogy csak a szépet akarják hallani, és menekülnek a valóság elől.

2023. jún. 12. 08:23
 13/21 anonim ***** válasza:
66%

Bro... Te nem annyit mondtál, hogy nem hiszed el ismeretlennek, amit mond, például a hűségéről, hanem *torok köszörülés* és ez pontos idézet lesz tőled:

"Persze te nem csalnád meg soha te csodás vagy. Csak tudd hogy ha közösségben viselkedsz így akkor nagyon könnyen lehet hogy kivívod értelmes emberek ellenszenvét és miattad jönnek ki a sodrukból. Ugyanis tudják pontosan hogy igazuk van és sokkal értelmesebbek az átlagnál belőled pedig azt látják hogy jön egy egomán liba aki elkezdi bizonygatni hogy nem úgy van,tehát burkoltan de érthetően azt mondja hogy aki azt állítja amit, az gyakorlatilag egy bohóc,semmit nem ér a szava, semmit nem ér a sok éves tapasztalata és ezt a hadüzenetet csupán azért küldi a másiknak mert nem tudja fékezni az egomán valagát hanem közölnie kell hogy ő milyen fantasztikus hogy "nemolyan". De igen olyan vagy. ne csodálkozz ha egy-két ilyen húzásod után kapsz valakitől 1-1 nevelő jellegű pofont vagy ruhán keresztüli nunimarkolást."

Szóval te már fizikai bántalmazásról, zaklatásról, erőszakról beszélsz. És most komolyan nézel, mint borjú az újkapura, hogy "*brühühü* a gonosz nők összefognak ellenem, egymást hypolják, engem cancelelnek". Akinek 2 ép agysejtje van, nem ért veled egyet ezekben. Akik csak halványan is igaznak érzik az ilyesmit, hosszas, komoly pszichoterápiára szorulnak, mert saját magukat rekesztik ki a társadalomból ezekkel a durva rögeszmékkel.

2023. jún. 12. 11:02
 14/21 anonim ***** válasza:
69%

"Ők is ilyen ősztőn lények mint a férfiak, csak nekik az a mániájuk hogy csak a szépet akarják hallani, és menekülnek a valóság elől."

Szóval, miközben én tényszerűen TUDOM, hogy nem csaltam meg a párom, de jöttök ti, és megmondjátok, hogy márpedig igen, mert a nőőőők is ösztööönléééények, és igenis csalnak, akkor a valóság elől menekülök? :D Azigen.

2023. jún. 12. 12:08
 15/21 anonim ***** válasza:
4%
14. Én ilyet nem mondtam. Nem azért csalnak az emberek mert ősztőn lények. Általában érzelmi elhanyagolás az ok, de ez mindegy is. A lényeg az hogy a nők nem viselik el az igazat, ha az negatív. Nekik csak a szépet lehet mondani. Ezért megy a csodálkozás, ha kiderül hogy az álom pali csak hazudott….
2023. jún. 12. 12:21
 16/21 anonim ***** válasza:
53%
Nem érint.
2023. jún. 12. 12:32
 17/21 anonim ***** válasza:
83%
A 13-as jó, hogy írt ide, igen, ez az a kérdező, aki a zaklatást, molesztálást is normálisnak tartja, és halálos sértésnek, bántásnak veszi, ha nem akarnak vele ismerkedni. Milliószor leírtuk már neki, ill. a hozzá hasonlóaknak is, hogyha nincs párunk, akkor is jogunk van nemet mondani, azért, mert nem szeretjük a kéretlen és hosszas nyomulást, erőszakos „udvarlást”, attól még nem vagyunk nagyképű, egocentrikus libák stb.
2023. jún. 12. 13:00
 18/21 anonim ***** válasza:
5%

Amúgy igaza van.

Napi szinten olvasom, hogy egyes nők itt milyen okádék stílusban kommentelnek férfiakról.

Persze fordított esetben törlik a kommentet.

Kíváncsi lennék, a moderátoroknak mi a magyarázata erre.

2023. jún. 12. 14:24
 19/21 anonim ***** válasza:
49%
Ez van. Törődj bele.
2023. jún. 12. 14:49
 20/21 anonim ***** válasza:
76%
Ja, milyen igaza van. Teljesen normális dolgokat írogat.
2023. jún. 12. 14:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!