Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak iránti általános...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak iránti általános elégedetlenség nők részéről mikortól kezd el kialakulni?

Figyelt kérdés

Tapasztalható egy a nők irányából a férfiakra irányuló általános elégedetlenség majd mintha később ez utálatba fordulna át.

A nők átlag hány évesen a legelégedetlenebbek és hány éves férfiakkal?

2023. jún. 9. 20:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Már kiskorom óta tudom, a férfiak nagyrésze eleve olyan romlott szörnyetegként jön a világra, akit sem az anyja, sem másvalaki nem tud jobbá tenni
2023. jún. 10. 18:49
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Én valahogy ösztönösen nem bírtam a fiúkat, oviban sem, általánosban sem, későbbi iskoláimban sem, munkahelyen sem. Nekem a kapcsolat is kínkeservesen jött csak össze, mert egyszerűen sokáig nem kellett senki, egyetlen pasi sem. Végül én is a legnormálisabb 1 százalékból választottam, megvolt az ára: 30 felett voltam, amikor összejöttünk, hogy én addig mennyit hallgattam, hogy micsoda válogatós pcsa vagyok, (persze nőtársaimtól, akik nem mellesleg "beválasztottak" rendesen). Én azt mondom, ha ő nem lenne, nekem más nem kellene. Élhető vele az élet, higgadt, udvarias, okos, igényes, ápolt, önzetlen, házias, nem mellesleg szakmailag nem jutottam volna el eddig, ha ő nem bíztat és nem húz magával előre. Imádok vele beszélgetni, soha nem fogyunk ki a témából már 20 éve. Amikor összejöttünk, előtte pár évvel halt meg fiatalon a felesége, szóval a véletlenek összjátéka, hogy találkoztunk egyáltalán. Ritka, mint a fehér holló, pedig ez lenne "a szint", amit a nők többsége megérdemelne.
2023. jún. 10. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!