Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak iránti általános elégedetlenség nők részéről mikortól kezd el kialakulni?
Tapasztalható egy a nők irányából a férfiakra irányuló általános elégedetlenség majd mintha később ez utálatba fordulna át.
A nők átlag hány évesen a legelégedetlenebbek és hány éves férfiakkal?
Nem kortól függ, inkább a skalpok és csalódások számától.
Lehet valaki 22 évesen jut el oda, hogy már pár pasi átverte. Meg azért ő is megült már annyi számú férfit, amit nem tud csak 1 vagy 2 kézen megszámolni, amiktől önmagában is kevésbé tud már úgy kötődni, mint anno mondjuk az első szerelméhez tudott (aki elvette a szüzességét párkapcsolatban). Szóval lehet valaki 22, valaki 28 évesen jut el ide. (Vagy valaki 18 évesen, valaki meg soha, stb.) Szóval nem kor függő a dolog, inkább ezektől függ. A csalódások és a partnerek számától.
Érdekes, sztem semmi köze a partnerek számához. Mindig jön a "ki bááántott" kérdés, de egyszerűen csak körül kell nézni a világban. A családodban a férfiak, a barátaid, a kollégák, a barátnők párjai...
0 kapcsolattal is csalódott voltam a férfiakban, csak amiatt, ahogy láttam őket viselkedni. 10-11 évesen kezdődött, mikor a suliból hazafele utánunk kiabáltak, hogy "kinyalnának", és akkor még azt sem tudtuk, mit akarnak nyalni.
# 2
ez a viselkedés miből ered? nyilván abból hogy nem volt előtte jó apa példa nem?
miért is nem volt?
"miért is nem volt?"
Tőlem kérded, hogy egy akkor felnőtt, számomra idegen férfinek mi volt a gyerekkorában?
# 6
nem lehet hogy azért mert egy álomképet kerget mind ami nem létezik?
# 9
az gyanús amikor senki nem normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!