Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők a "VAN KEDVETEK KÖZÖS...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők a "VAN KEDVETEK KÖZÖS FUTÁSHOZ" kérdést lehet hogy kamu "bepróbálkozásnak" sejtik?

Figyelt kérdés

Rendszeresen futok és szoktam facebookon néha csatlakozni közösségi futáshoz is ahol egymást nem ismerő, de szintén futást kedvelők futnak együtt.

Ebből jutott eszembe, hogy ha már közösségben futok, miért ne a tényleges ismerőseimmel.

Szóval ráírtam ismerősökre akik futnak, de nekem ismerőseim között csak nők futnak, hogy van e kedvük jönni néha, persze nem kettesben hanem minimum hárman fussunk együtt.

Furcsán néztem amikor láttam mindenki elolvasta de így hallgatnak, még csak azt sem írják hogy ő egyedül szeret szenvedni stb. vagy hát kösz nem és tudom az ilyen csendről hogy ezzel valami kellemetlenül érintette.

Vagy ez nőknek a futás olyan hogy ez kellemetlen mert fogyás miatt fut, és nem akar egy férfi ismerős előtt izzadni vagy mi?

Mert különben simán mondaná hogy kösz nem.

2023. jún. 8. 21:41
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
94%

Akkor menj futni a kérdezővel, ha szerinted nem fura. Beszéltek itt 15-20 levélváltást, meggyőzőtök róla, hogy egyikőtök sem elmebeteg és nem vagytok egy személy, akkor bejelölitek magatokat facebookon és már mehettek is futni.

2023. jún. 8. 22:30
 32/37 anonim ***** válasza:
90%

Bocsánat,

*egymást

2023. jún. 8. 22:31
 33/37 A kérdező kommentje:

# 32

köszi. Igen úgy látom akkor valószínűleg személyiségbeli különbség is lehet. Én könnyedén kapcsolatot teremtek, nem problémázok azon hogy így megkérdezzek embereket ilyen teljesen ártatlan dolgokkal kapcsolatban.

Nem nőkkel akartam futni, de akiket látok hogy futnak ismerősök között azok mind nők.

2023. jún. 8. 22:31
 34/37 anonim ***** válasza:
92%
Lementem alfába és beleképzeltem magam a nők helyébe, akiknek írtál. Napi szinten futok, régebben triatlonoztam. Nekem a futás jó ideje az, hogy zene a fülbe, agy lekapcsol, fogom a kutyát és megyek. Furcsának találnám, ha az ismerőseim közül (akik bejelöltek és udvariatlannak éreztem nem visszajelölni őket, mert legalábbis köszönőviszonyban vagyunk) valaki rám írna, hogy fussunk együtt. Hát mégis minek? A futásban az a jó, hogy nem kell hozzá partner. Akkor megy az ember, amikor csak eszebe jut. Ha ismerősökkel futnál, posztold ki, hogy futópartnert keresel, aztán aki szeretne veled közösségi futni, az majd jelentkezik. De privát üzenetben szemelyesen megkeresni nőket, az ürügynek tűnik csajozáshoz. Valószínűleg én is figyelmen kívül hagynám az üzenetedet. Kivéve, ha közeli barát lennél, mert ez esetben lehet, hogy írnék annyit, hogy bocs, de nem.
2023. jún. 8. 22:34
 35/37 anonim ***** válasza:
0%
Azért nem válaszolnak, mert a válási papírokat intézik, vagy épp költöznek, vagy telefonon nyugtatgatják a felbőszült pasijukat, aki azóta is azzal van elfoglalva ki írt ennek a cédának az engedélye nélkül. Nem is tudod milyen lavinákat indítasz el azzal, ha ráírsz egy álompár tagra véletlenül.
2023. jún. 9. 09:11
 36/37 anonim ***** válasza:
24%
Jó hülye vagy! Alapból mindenki más tempóban fut! Mégis hogy tudnátok együtt futni a csajjal?!
2023. jún. 9. 10:46
 37/37 A kérdező kommentje:

# 36

Köszönöm az intelligens, kultúrált megszólítást. Sok közösségi futáson voltam, ez sosem volt gond. Ilyenre aki eljön az tudja hogy itt felveszünk egy közös tempót. Aki pedig sebességmániás, befordult ember az eleve nem jön el ilyenre.

üdvözlettel, A Hülye

2023. jún. 9. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!