Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők a "VAN KEDVETEK KÖZÖS FUTÁSHOZ" kérdést lehet hogy kamu "bepróbálkozásnak" sejtik?
Rendszeresen futok és szoktam facebookon néha csatlakozni közösségi futáshoz is ahol egymást nem ismerő, de szintén futást kedvelők futnak együtt.
Ebből jutott eszembe, hogy ha már közösségben futok, miért ne a tényleges ismerőseimmel.
Szóval ráírtam ismerősökre akik futnak, de nekem ismerőseim között csak nők futnak, hogy van e kedvük jönni néha, persze nem kettesben hanem minimum hárman fussunk együtt.
Furcsán néztem amikor láttam mindenki elolvasta de így hallgatnak, még csak azt sem írják hogy ő egyedül szeret szenvedni stb. vagy hát kösz nem és tudom az ilyen csendről hogy ezzel valami kellemetlenül érintette.
Vagy ez nőknek a futás olyan hogy ez kellemetlen mert fogyás miatt fut, és nem akar egy férfi ismerős előtt izzadni vagy mi?
Mert különben simán mondaná hogy kösz nem.
# 8
Nem haragszom rád a dühöd miatt. Te nyilvánvalóan egy kedves, jólelkű ember vagy. Mi okozta ezt a hirtelen dühöt benned ezzel a teljesen ártatlen kérdéssel kapcsolatban?
# 12
A nyugodtság és mélység a lelkedben, ez segít túllendülni a hirtelen illúziószerűen fellobbanó haragon. Egyébként ez az egoizmus pontosan mit jelent?
A te olvasatodban?
Mondjuk nem mindegy, hogy mennyire ismered az illetőket akiket elhívsz. Illetve külön kiemeled, hogy "többen"..
Nem biztos, hogy sok nő akar majdnem random férfiakkal elmenni futni.. mármint oké, hogy te ismered a harmadikat, de az akit elhívsz? Vagy csak bedobod, hogy hívjon ő valakit? Elég katyvasznak tűnik ez így.
# 20
én nem tartalak téged butának, nem használok lekicsinylő jelzőket veled kapcsolatban. Szerintem intelligens, kedves, magabiztos, másokat kedvelő és értékes kapcsolatokat ápoló ember vagy, nem érzékelem hogy egoizmus volna benned. Biztosan sok célodért küzdessz, sok dolgot megvalósítottál. Sok sikert és mérhetetlen boldogságot kívánok neked mindenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!