Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha túl szép az elején minden (randizgatós időszakban), akkor ez tuti nem igaz? Kamu, színjáték az egész?
Kb. ugyanazokat tolja, mint a másik:
- Ő mindig megadott minden lánynak mindent, mégis kihasználták, megcsalták, becsapták
- Megdolgozott mindenéért, amije van
- Már a szülei tudnak rólam
- Őrülten szerelmes belém, elhalmoz a szeretetével
- Leírja nekem, hogy mikor hova megy és kivel, és hozzáteszi, hogy "Nem maradok sokáig, ígérem", pedig semmi közöm hozzá kikkel és hova megy. Nem számol be utána, hogy milyen volt a program, csak hogy mettől meddig volt
- Annyi barátnője volt, hogy meg se tudja számolni, számtalan szexkapcsolata is (ő ezt állítja)
- 13 évesen vesztette el a szüzességét (kísértetiesen a másik fiú is ekkor)
- Közös jövőről beszél, amikor jó formán nem is ismerjük egymást
- Mindkettőnél szóba került az utolsó exük, és mindkettő óva intett tőle, hogy majd rám fog írni a csaj, kitalál majd mindent, elhord mindennek, mert még kapálózik értük
Sajnos elég hiszékeny és naiv tudok lenni, vágyok a szeretetre, és nehéz az, hogy ne essen jól az, amit a harmadik és negyedik gondolatjelhez írtam. Ezekben hasonlítanak mind a ketten. Nagyon félek attól, hogy csúnya bukta lesz az egész, de nem akarom azt, hogy tényleg komolyan gondolja velem, és aztán ez miatt vége lesz, hogy én meg félek tőle.
Istenem🥺 Rákerestem erre, és az még kimaradt, hogy túl hamar jött a szeretlek szó is. De bxsszus most nem haragszok magamra, de akkor is rossz érzés.
Még barátok se leszünk, ilyen után főleg. Máskor is hallgatok majd a megérzéseimre.
Ahogy mondták, lehet nárcisztikus love bombing is a háttérben.
De normálisabb embereknél is előfordul a színjáték, amik később okoznak gondot. Pl.: valaki behazudja ismerkedéskor, hogy majd szeretne családot, aztán 2 év után kiderül, hogy hallani sem akar róla. Vagy elhallgatja, hogy X idő múlva külfödre készül és hasonlók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!