Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha túl szép az elején minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha túl szép az elején minden (randizgatós időszakban), akkor ez tuti nem igaz? Kamu, színjáték az egész?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nem tudom reálisan látni ezt az egészet, nem tudom, hogy mire számíthatok. Próbálom nem beleélni magam ebbe, nem gondolok semmi konkrétra vele kapcsolatban, bár már most többet érzek iránta. Volt egy fiú, aki kb ugyanezeket csinálta, ugyanezt az érzést váltotta ki bennem, aztán csúnya vége lett. Félek a csalódástól. Érdekelne, hogy veletek mi volt és mik voltak a red flagek?
2023. jún. 8. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Az én exem 1 évig tolta a kamu, színjátékot. Ott kezdet gyanús lenni, hogy mindenben egyetértett velem, de valahogy nem foglalkoztam vele úgy gondoltam lehet tényleg ennyire hullámhosszon vagyunk. Aztán jött a fekete leves 3 év múlva. Totális ellentétem volt a csaj. A megfelelési kényszeres nők a legrosszabbak és nagyon nehéz időben észre venni, mert amikor én észrevettem akkor már beleszerettem csak éppen a kamu énjébe amit megjátszik.
2023. jún. 8. 16:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Kb. ugyanazokat tolja, mint a másik:

- Ő mindig megadott minden lánynak mindent, mégis kihasználták, megcsalták, becsapták

- Megdolgozott mindenéért, amije van

- Már a szülei tudnak rólam

- Őrülten szerelmes belém, elhalmoz a szeretetével

- Leírja nekem, hogy mikor hova megy és kivel, és hozzáteszi, hogy "Nem maradok sokáig, ígérem", pedig semmi közöm hozzá kikkel és hova megy. Nem számol be utána, hogy milyen volt a program, csak hogy mettől meddig volt

- Annyi barátnője volt, hogy meg se tudja számolni, számtalan szexkapcsolata is (ő ezt állítja)

- 13 évesen vesztette el a szüzességét (kísértetiesen a másik fiú is ekkor)

- Közös jövőről beszél, amikor jó formán nem is ismerjük egymást

- Mindkettőnél szóba került az utolsó exük, és mindkettő óva intett tőle, hogy majd rám fog írni a csaj, kitalál majd mindent, elhord mindennek, mert még kapálózik értük

Sajnos elég hiszékeny és naiv tudok lenni, vágyok a szeretetre, és nehéz az, hogy ne essen jól az, amit a harmadik és negyedik gondolatjelhez írtam. Ezekben hasonlítanak mind a ketten. Nagyon félek attól, hogy csúnya bukta lesz az egész, de nem akarom azt, hogy tényleg komolyan gondolja velem, és aztán ez miatt vége lesz, hogy én meg félek tőle.

2023. jún. 8. 17:06
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Love-bombing tipikus esete, ha jót akarsz magadnak, akkor az életben nem szólsz hozzá és semmilyen más módon nem tartod vele a kapcsolatot!
2023. jún. 8. 17:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Istenem🥺 Rákerestem erre, és az még kimaradt, hogy túl hamar jött a szeretlek szó is. De bxsszus most nem haragszok magamra, de akkor is rossz érzés.

Még barátok se leszünk, ilyen után főleg. Máskor is hallgatok majd a megérzéseimre.

2023. jún. 8. 18:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy mondták, lehet nárcisztikus love bombing is a háttérben.

De normálisabb embereknél is előfordul a színjáték, amik később okoznak gondot. Pl.: valaki behazudja ismerkedéskor, hogy majd szeretne családot, aztán 2 év után kiderül, hogy hallani sem akar róla. Vagy elhallgatja, hogy X idő múlva külfödre készül és hasonlók...

2023. jún. 8. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!