Átlátszó ha valaki mindig a nyári szabis időszakban „nagybeteg“ és az egész nyarat távol tölti egyik betegségből a másikba esve?
Figyelt kérdés
Sok éve ez egy, eljön a június vége kezdődnek a rejtélyes betegségek és azok ki is tartanak a nyár végéig.
Közben meg tele a facebook a tengerpartos fotókkal, ahova a nagy betegsége mellett azért csak elvergődik a szerencsétlen halálán levő ember.
2021. jún. 24. 10:12
1/12 anonim válasza:
Leh3t bejelentést tenni az OEP-nel tappenzcsalas gyanúja miatt.
2/12 A kérdező kommentje:
Hát azt tegyen a főnöke ha zavarja, csak engem az érdekel kinek érdeke ez a cirkusz fenntartása-eltűrése évek óta. fel nem foghatom.
2021. jún. 24. 10:20
3/12 anonim válasza:
Hja, ha a főnököt nem érdekli.... T3ged miért zavar?
4/12 anonim válasza:
mert az ő befizetett adójából napozik nyilván azért érdekli
5/12 A kérdező kommentje:
Mert szerinted ha ember kell a nyáron, kit rángatnak be? Akár saját szabiról is? Engem vagy őt?
meg amíg ő nincs benn, az ő munkáját ki végzi el?
Mi, akik ott vagyunk.
2021. jún. 24. 10:27
6/12 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék ha én csak egyszer is bejátszanék olyat hogy másfél hónapig nem jövök mert "nagyon " beteg vagyok, lenne-e hova visszajönnöm?
2021. jún. 24. 10:27
7/12 anonim válasza:
Nézd, harom lehetőség van: 1, Xarsz rá. 2. Bejelentest teszel az OEP-nel. 3, Keresel másik munkahelyet.
A nem teszel semmit és rinyálsz az t3ljesen ertelmetlen
8/12 anonim válasza:
4!
Aha. A kismamák tobbsege is ezt teszi.
9/12 A kérdező kommentje:
"A kismamák tobbsege is ezt teszi."
Hát ez az ember úgy kismama ahogy én. Férfi eleve.
2021. jún. 24. 10:39
10/12 anonim válasza:
Értem. Tehát ha kismamaként lenne táppénzen, az nem zavarba. De férfi, így zavar. Aha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!