Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők a "VAN KEDVETEK KÖZÖS...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők a "VAN KEDVETEK KÖZÖS FUTÁSHOZ" kérdést lehet hogy kamu "bepróbálkozásnak" sejtik?

Figyelt kérdés

Rendszeresen futok és szoktam facebookon néha csatlakozni közösségi futáshoz is ahol egymást nem ismerő, de szintén futást kedvelők futnak együtt.

Ebből jutott eszembe, hogy ha már közösségben futok, miért ne a tényleges ismerőseimmel.

Szóval ráírtam ismerősökre akik futnak, de nekem ismerőseim között csak nők futnak, hogy van e kedvük jönni néha, persze nem kettesben hanem minimum hárman fussunk együtt.

Furcsán néztem amikor láttam mindenki elolvasta de így hallgatnak, még csak azt sem írják hogy ő egyedül szeret szenvedni stb. vagy hát kösz nem és tudom az ilyen csendről hogy ezzel valami kellemetlenül érintette.

Vagy ez nőknek a futás olyan hogy ez kellemetlen mert fogyás miatt fut, és nem akar egy férfi ismerős előtt izzadni vagy mi?

Mert különben simán mondaná hogy kösz nem.

2023. jún. 8. 21:41
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
97%
Valaki boldogítsa már meg ezt az édes kis burgonyát, teljesen lehoz az éltről ez a név. 😆
2023. jún. 8. 22:14
 22/37 A kérdező kommentje:

# 23

nem gondoltam hogy ez probléma lehet mert a facebookos futócsoportok teljesen random egymásnak full ismeretlen embereket hoznak össze futni, ezért nem is gondoltam hogy ismerősökkel ez nem működhet

2023. jún. 8. 22:14
 23/37 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem teljesen igaza van annak a válaszolónak, aki szerint egoista vagy.

Creepy-n írogatsz nőknek (hiába mentegetőzöl, hogy többen mennének XD), nem érted, hogy mi a probléma, és amikor vissza sem írnak neked, akkor valahogy arra jutsz, hogy biztosan azon izgulnak, hogy neked hogy tetszenének izzadtan. Ez azért teljesítmény. :D Messziről bűzlesz, az az igazság, azért nem írnak vissza.

2023. jún. 8. 22:16
 24/37 anonim ***** válasza:
74%
A futócsoport erre van, nem hiszem el, hogy annyi eszed nincs, hogy értsd, hogy random ismerősöket (akikkel nem is szoktál beszélni) elhívni nem ugyanolyan.
2023. jún. 8. 22:17
 25/37 anonim ***** válasza:
78%

Már értem mi lesz a probléma.. szóval te nem a megfelelő célközönséget zaklatod ezzel..

Mármint így kéretlenül ráírni valakire fura, hogy te nem akarsz futni? Jönne valami random ember is még, vagy valami haverom..

Ez kb olyan, mint amikor megtalálnak remek befektetési lehetőségekkel vagy olyan munkalehetőségekkel amiért persze először fizetni kell, de amúgy nem kell benne dolgozni, mert azt majd megteszi helyettünk a ChatGPT. Azért valljuk be, az ilyen kellemetlen. Viszont ha benne vagy valami hasonló trash csoportba ahol a hülyéknek adják el, hogyan legyél milliomos persze mindezt úgy, hogy még dolgozni se kell, akkor érthető.

Na veled is ez a helyzet.. ha olyat találsz be aki nincs ilyen csoportban, hanem csak random akkor az a fura és kellemetlen.

2023. jún. 8. 22:19
 26/37 A kérdező kommentje:

# 29

ez csak a futásra igaz vagy túrázásra is?

mert vannak ismerőseim akik túráznak. És én is szoktam. Akkor ne írjak rájuk mert ez nagyon fura? :-)

2023. jún. 8. 22:22
 27/37 anonim ***** válasza:
25%

Nem mindegy hogy milyen ürüggyel kérdezi?

Lehet hogy ismerkedni akar!

Ééés??

2023. jún. 8. 22:25
 28/37 anonim ***** válasza:
94%

Ha jó ismerőseid és beszélő viszonyban vagytok az nem fura, de random megtalálni azzal NŐKET (mint te magad is írtad a kérdésben, gondolom első sorban itt sem férfiakkal szeretnél túrázni) akiket amúgy egyszer láttál valami buliban vagy egy valahol az fura..

Nincs igazán konkretizálva, hogy nálad milyen fogalom az, hogy "ismerős".

De igazából attól, hogy valakit ismersz a városból vagy valahonnan és amúgy egyáltalán nincs közeli kapcsolatotok vagy köszönésen kívül sok mást nem beszéltek egymással azt az illetőt bármivel is megtalálni fura lesz.

Egy nő számára a túrázgatás pedig kifejezetten taszító lehet olyannal akit nem nagyon vagy max látásból ismer.

2023. jún. 8. 22:26
 29/37 anonim ***** válasza:
29%

Semmikepp se fura egy facebookismerosre rairni ,h van-e kedve futni kettesben. Miert ne lehetne hivni futni?????

En is jarok es ha azonos a tempo es kedvelem az illetot,szivesen futok egyutt,ha pont ott fut,ahol en.

N

2023. jún. 8. 22:28
 30/37 anonim ***** válasza:
84%

Azé futok egyedül mer minek hozzá társ? Futok, azt megyek be a házba...napi rutin kb.

Még egy kutyás ismerős oké, sétálgatunk a kutyákkal és dumálunk...vagy túra csoport, közös motorozás.

2023. jún. 8. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!