Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogyha élvezem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogyha élvezem azt, hogy bejövök a pasiknak?

Figyelt kérdés

Nem kellettem senkinek, a kutya se ugatott meg, udvariasságból néha odavetettek nekem bókot, amit láttam, hogy a fele nem igaz. Nem néztek meg, nem fordultak utánam, számtalan kosarat kaptam, ami teljesen levette az önbizalmam.

Nagy nehezen találtam magamnak párt, még most nagy a rózsaszín köd, de remélem sokáig együtt maradunk (nem veszekedtünk még, nem állított még az élet nehéz próbatétel elé, egy hetet nem töltöttünk el egyhuzamban egymás társaságában).

Amióta van párom, azóta jó sok embernek kellenék, és élvezem azt, hogy megmondhatom másoknak, hogy nem. De olyanoknak is, akik eddig lenéztek, csúnyán dobtak, vagy emberszámba se vettek. Most meg el akarnak hívni kávézni, meg dicsérgetnek. Azt mondták, hogy ez így szokott lenni, de azt nem gondoltam volna, hogy velem is így lesz.

2023. jún. 8. 09:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem örülj neki, de túl sok időt ne foglalkozz ezzel, inkább arra törekedj, hogy a meglévő kapcsolatod építsd.
2023. jún. 8. 09:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként ugyanezt élem meg. Amikor van párom, mindig "kapósabb" vagyok.

Mi tagadás, jól esik. Kinek ne esne jól, őszintén?

Annyira nem nagy élvezet különösebben, de az önbizalmamnak jót tesz.

2023. jún. 8. 09:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az ember egyedül van, sok esetben sugárzik róla a "neediness", és ez valahogy taszítja az embereket. Amikor boldog vagy, az szintén látszik, és természetes, hogy ez vonzóvá tesz. Ne csinálj semmit, élvezd.
2023. jún. 8. 09:50
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Én nem szeretem az ilyen nőket. Mármint ez így elmegy tini kategóriában de amikor egy felnőtt nő direkt adja a pasik alá a lovat, flörtölget, utána meg kikosarazza őket, na az ilyen típustól undorodom. És ahogy írtad is ez nagyfokú önbizalom hiányból fakad Amit egyébként rendbe kéne tenni a fejedben.
2023. jún. 8. 10:40
 5/13 anonim ***** válasza:

4. Te a "szűzk.va" jelenségről beszélsz. De a kérdés nem erre vonatkozott.

Az, hogy az ember szimpátiát ébreszt másokban, minden korosztálynak jól esik. Ez nem jelenti azt, hogy egyből el is hagyja a párját. Írta is a kérdező.

2023. jún. 8. 10:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez azért árnyaltabb kérdés. Nyilván nem lehet tudni hogy a kérdező hogy viselkedik ezekkel a férfiakkal akikből ezt kiváltja.
2023. jún. 8. 10:43
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem kelletem magam, nem flörtölök senkivel se, se most, se a párom előtt. Azt se tudom hogy hogyan kell😅
2023. jún. 8. 10:47
 8/13 A kérdező kommentje:

Munkatársakhoz, régi osztálytársakhoz, kedves ismerősökhöz barátságosan, közvetlenül. Idegenekhez sehogyan.

2023. jún. 8. 10:49
 9/13 anonim ***** válasza:
15%

És akkor most hova szarjunk? Leszel te még egyedül...

Csak egyet felejt el a buta agyad! Mondani bármit lehet, ha kapható lennél 99%-uk nem is lépne! Ha valamelyik mégis betalálna egy éjszaka után a többség akkoris dob. Na vajon miért... Maradj szépen a kis beképzelt kapcsolatodban.

2023. jún. 8. 11:31
 10/13 anonim ***** válasza:
66%

Orulj neki.

De ne jatszadozz masok erzeseivel, mert hajlamosak arra gondolni, hogy viszonozod…

2023. jún. 8. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!