Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezzel tényleg jobb lesz a sikertelen pasiknak, vagy miért csinálják ezt?
Már többször észrevettem, hogy itt az oldalon mai szépségideállokat húznak elő, és csúnynának nevezik őket. Ezek az esztelen emberek még a szó jelentésével sincsenek tisztában. Mert csúnyának azokat az embereket nevezzük, akiknek torz, vagy ahhoz hasonló az arcuk. Sok ember csak átlagos, ami azt jelenti, hogy semmilyen, olyan kis jelentéktelen.
Nyilvánvaló, hogy miről van szó: full sikertelen pasik azzal próbálják nyugtatni magukat, hogy nekik nem kellene a legújabb playmate, de az instagramon meg lájoklák a képeit. Az a durva ebben az egészben, hogy a szép nők cikizését a nagy nőcsábászok is csinálják a jelenlétükben VICCESEN, és tőlük jól hangzik. De Kis Pistától, aki életében nem nyúlt még nőhöz, egy 10/10-es csajnál meg esélye sincs, SZÁNALMAS.
A fenti társasághoz jönnek még az irigy nők is, és kész a cirkusz.
Most ennek mi értelme?
Igazad van második. 2 ember van a földön “ti férfiak” és “mi nők”...mondjuk azt nem tudtam hogy verseny van és ellenfelek vagyunk. 😂
Ti ferfiak
Mi nők
Jezusom 😂😂😂
Most ennek mi értelme?
-én is ezt kérdem, csak úgy az egész kérdésre vonatkoztatva. Mert őszintén szólva fogalmam nincs, hogy miről beszélsz.
#1 Ez igaz
#2 Én férfi vagyok.
Nem zavar, hogy nem tetszik... Nekem sem tetszik minden model nő! De a "csúnyázás" mögött ezen az oldalon egyértelmű irigység, elkeseredettség van. És valljuk be, akik itt szidják azokat a csajokat, nem utasítanák vissza, ha valamelyikük felkínálkozna!
Na, ez a képmutatás.
"Mert csúnyának azokat az embereket nevezzük, akiknek torz, vagy ahhoz hasonló az arcuk. Sok ember csak átlagos, ami azt jelenti, hogy semmilyen, olyan kis jelentéktelen."
Nem öreg, ez rosszul látod.
Csúnyának az számít, aki nem vált ki vonzalmat a másik nemből, nem jön be senkinek.
csúnya=jelentéktelen
Nem kell ehhez semmilyen torz kinézet.
Ha valaki 20 nőből 20-nak nem tetszik az szted átlagos?
Nagy ló_faszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!