Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most ezzel tényleg jobb lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezzel tényleg jobb lesz a sikertelen pasiknak, vagy miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

Már többször észrevettem, hogy itt az oldalon mai szépségideállokat húznak elő, és csúnynának nevezik őket. Ezek az esztelen emberek még a szó jelentésével sincsenek tisztában. Mert csúnyának azokat az embereket nevezzük, akiknek torz, vagy ahhoz hasonló az arcuk. Sok ember csak átlagos, ami azt jelenti, hogy semmilyen, olyan kis jelentéktelen.

Nyilvánvaló, hogy miről van szó: full sikertelen pasik azzal próbálják nyugtatni magukat, hogy nekik nem kellene a legújabb playmate, de az instagramon meg lájoklák a képeit. Az a durva ebben az egészben, hogy a szép nők cikizését a nagy nőcsábászok is csinálják a jelenlétükben VICCESEN, és tőlük jól hangzik. De Kis Pistától, aki életében nem nyúlt még nőhöz, egy 10/10-es csajnál meg esélye sincs, SZÁNALMAS.

A fenti társasághoz jönnek még az irigy nők is, és kész a cirkusz.

Most ennek mi értelme?

2019. dec. 17. 08:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Na és? Max megmosolyogjuk őlet, esetleg próbáljuk leállítani a színjátékot, de ha egyszer ezt akarja játszani és ettől BOLDOG, hát legyen! ;) :D
2019. dec. 17. 08:14
 2/12 anonim ***** válasza:
42%
Mondok neked egy újdonságot: veletek nőkkel ellentétben nekünk férfiaknak van önálló ízlésünk, és mindegyikünknek más tetszik. Lehet, hogy valakinek egy topmodell nem jön be, de egy random nő az utcáról, akit te tök átlagosnak mondanál, bejön.
2019. dec. 17. 08:15
 3/12 anonim ***** válasza:
44%

Igazad van második. 2 ember van a földön “ti férfiak” és “mi nők”...mondjuk azt nem tudtam hogy verseny van és ellenfelek vagyunk. 😂

Ti ferfiak

Mi nők

Jezusom 😂😂😂

2019. dec. 17. 08:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Most ennek mi értelme?

-én is ezt kérdem, csak úgy az egész kérdésre vonatkoztatva. Mert őszintén szólva fogalmam nincs, hogy miről beszélsz.

2019. dec. 17. 08:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért zavar ha egy topmodel csaj vagy csávó nem tetszik valakinek. Mindenkinek más az ízlése, nincs olyan hogy valaki mindenkinek bejön.
2019. dec. 17. 08:26
 6/12 A kérdező kommentje:

#1 Ez igaz

#2 Én férfi vagyok.

2019. dec. 17. 08:39
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem zavar, hogy nem tetszik... Nekem sem tetszik minden model nő! De a "csúnyázás" mögött ezen az oldalon egyértelmű irigység, elkeseredettség van. És valljuk be, akik itt szidják azokat a csajokat, nem utasítanák vissza, ha valamelyikük felkínálkozna!

Na, ez a képmutatás.

2019. dec. 17. 08:43
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Az, hogy valaki csúnyának nevez valakit, annyit jelent, hogy nem tetszik neki az illető, ennyi. Csak te látsz bele irigységet és elkeseredettséget. Ez amúgy női szokás.
2019. dec. 17. 08:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"Mert csúnyának azokat az embereket nevezzük, akiknek torz, vagy ahhoz hasonló az arcuk. Sok ember csak átlagos, ami azt jelenti, hogy semmilyen, olyan kis jelentéktelen."

Nem öreg, ez rosszul látod.

Csúnyának az számít, aki nem vált ki vonzalmat a másik nemből, nem jön be senkinek.

csúnya=jelentéktelen

Nem kell ehhez semmilyen torz kinézet.

Ha valaki 20 nőből 20-nak nem tetszik az szted átlagos?

Nagy ló_faszt.

2019. dec. 17. 09:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szóval te fiú vagy kérdező? Mert akkor ez elég béta boy-os kérdés lett.A kérdésed alapján persze nem tartod magad sikertelennek(mert elhatárolódsz tőlük), de lehet csak az olyan nőid miatt akik ezeknek a sikerteleneknek nem jöttek be. De ami elgondolkodtató az a világnézet ahogy a magadfajták kasztokba rendezik az embereket. Ti mint a katonaságban ilyen ragjelzést szeretnétek a ruhák részeként ami be sorolja az embereket: mennyire szívdöglesztő a pasi/csaj.Aztán ha egy rabló orrbavág valakit kinek elferdült az orra azt lefokozzák. Őrület
2019. dec. 17. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!