Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor most mi a jó? Mi kell a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most mi a jó? Mi kell a pasiknak? Mi az, amit semmiképp ne csináljak?

Figyelt kérdés

- Mik azok a dolgok, amik még nyugodtan beleférnek, biztosan észreveszi a pasi, de megmarad a vadászösztön?

- Mik azok a cselekvések, amik már túlzásba esésnek számítanak, és érdeklődését veszti miattuk a pasi?

Kaptam már ilyen-olyan tanácsokat a baráti körömből. Valaki arra voksol, hogy várjam a sült galambot, ha kellek a pasinak, akkor majd felszed, legyek kicsit visszautasító, mert akkor beindul a vadászösztön és jobban fogok kelleni. Valaki szerint meg nyugodtan vegyem kezembe az irányítást.

Ti mit gondoltok ezekről? Tapasztaltam már mindkét oldalról negatívat. Valakit megpróbáltam elcsábítani, szinte már én udvaroltam, nem kellettem. Valakivel meg nem foglalkoztam úgy, de ő se velem, és összejött valakivel. Pedig jóban voltunk, utólag derült ki, hogy szóba jöhettem volna nála, de egyikünk se lépett.

Gondolom meg kell találni a középutat, de ez mit is jelent? Nőként én nézegetem, mosolygok a férfira, ha beszélünk, akkor néha hozzáérek... Ennyi amit tehetek nőként? Valaki ezeket észre se vette az ismerősi körömből. Mit lehet még nőként tenni? Azt is feltűnt, hogy a pasik nem szeretik, ha őket akarják felszedni. Ezek szerint számít a vadászösztön... Csak várjak a sült galambra és kész? Vagy tehetek is valamit, amit nem néznek rossz szemmel?

Miből tudhatom, hogy észreveszi a pasi, hogy próbálkozom? Az egyik ismerősöm mesélte, hogy nála 3 évig próbálkozott egy nő, tipikus női dolgokkal, mint amiket feljebb felsoroltam, sőt, még randikra is elhívta, de ő ebből semmit nem vett észre, a talikat meg baráti találkozónak hitte.

2021. júl. 16. 22:28
A kérdező szavazást indított:
Csak várj
Próbálkozz nyugodtan
12 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Flörtölj. Arra beindul vadászösztön.
2021. júl. 16. 22:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Vegyesen jo sztem.

Adod is magad meg nem is, viccelodsz is de be is tudsz szolni, barátságos is vagy de megmutatod a hataraid, szal a hol ilyen hol olyan az ugy csábito.

A tul rástartolok nyomulosak feltekenykedos onbizalmatlanok tré. Meg a tup hidegek is. Habar ez utobbira buknak a nem kispalyás srácok..

2021. júl. 16. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
*túl
2021. júl. 16. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Úristen ennyire ne agyald túl
2021. júl. 16. 23:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha visszautasító vagy akkor én abban a pillanatban el is fogadom, hogy nem jövök be nem "beindul a vadászösztön", de szerintem sokkal jobban jársz ha tetszik valaki kezdeményezel vele az meg hogy nem jön össze az persze lehetséges, de srácoknak is ugyanez van. Én pl 99% eséllyel vagy nem próbálnék felszedni valakit vagy pont nem azt akit érdeklek is szóval ha te jössz oda hozzám azt talán észreveszem és sokkal jobban fogok neki örülni mint ha csak vártad volna a sültgalambot.

21/F

2021. júl. 17. 00:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Foglalkozz önismerettel.

Légy önmagad.

2021. júl. 17. 06:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az 5-ös írta. Ha tetszik valaki nyugodtan menj hozzá és beszélj vele.

Várakozás pedig mai világban felesleges.

2021. júl. 17. 06:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes lesz egy pasi vagy nagyon tetszel neki, akkor bárhogy viselkedsz vele az lesz a legjobb. Nem fog kritizalni, te leszel a legtokeletesebb bármit is teszel. Dolgoztam férfiakkal... Meg ismerek egy házaspárt. A nő amit akar azt teszi a párjával. Mert az imádattal van iránta. Hogy mondják piedesztalra emeli?
2021. júl. 17. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!