Miért bannoltak cs 1.6 no steam szerverről, miközben nem is csaltam semmiképp? Miért nem hiszik el, hogy normálisan, profin játszok? Mit csináljak? Hogy lehetne elhitetni hogy steam-es vagyok, de közben nem is?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 26. 20:39
1/3 anonim válasza:
Ha profi vagy, miért cigánykodsz a többi gyerek között a lopott-tört verzióval? Köztudott, hogy tele van csalóval, hiszen semmibe nem kerül neki a tiltás, és folytatja máshol.
Vedd meg és játssz az értelmesebbek között hivatalos szerveren, vagy tudj rá, hogy a 12 éves Pistike hiszi magát az atyaúristennek, mert admin egy lopott játék szerverén, és azt csinál amit akar.
2/3 anonim válasza:
szerintem hagyd a francba az egészet
3/3 A kérdező kommentje:
A cs 1.6-ot, vagy a noobokat? Mert szeretek noobokkal játszani, mert így sohanem halok meg :D
2020. ápr. 30. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!