Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy egy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy egy ez a gyonyoru no ennyire rejtozkodo?

Figyelt kérdés

Kozossegi oldalon semmi info nincs az adatlapjan, semmi kep.

Ha valaki kepet akar vele csinalni, nem engedi, es lefotozni sem hagyja magat.

Semmi regi kep sincs rola, semmit nem lehet tudni a muljarol, sem a csaladjarol, se a regi baratairol, nem lehet tudni rola semmit.

Mintha nem is lenne semmi multja, de olyan szinte mintha nem is letezne most sem.

Nagyon rejtozkodik.

Mi lehet ennek az oka?

Neked mi van a gondolataidban igy, hogy vegigolvastad amit irtam?

2023. jún. 6. 12:45
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
24 eves!
2023. jún. 6. 12:46
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

Semmi. A legtobb ismerosomnek ugy van beallitva a facebookja, hogy semmit nem latsz beloluk, max egy profilkepet amit nem tudsz kinagyitani ha nem vagy az ismerosuk.

En most toroltem magam facebookrol es en sem hagyom, hogy lefotozzanak. Akkor nekem sincs multam?

2023. jún. 6. 12:50
 3/21 anonim ***** válasza:
95%
Hogy ő ilyen ember, és te qrvulnál, ha szép lennél.
2023. jún. 6. 12:50
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Az, hogy ez a lány korához képest rendkívül bölcs ember lehet.
2023. jún. 6. 12:51
 5/21 anonim ***** válasza:
68%

Ja, hozzatennem, hogy 25/N vagyok.

Manapsag inkabb a 40-esek es afolott elik a kozossegi oldalukon az eletuket. A nalam fiatalabbaknak csomoszor meg profipkepuk sincs es instan is max a kozelebbi ismeroseiknek engedik meg, hogy kovessek oket.

2023. jún. 6. 12:52
 6/21 anonim ***** válasza:
87%
Szoval ha vkinek nincs kozossegi oldala akkor mar nem is letezik? Biztos van multja csak nem erdekli ot a social media.
2023. jún. 6. 13:00
 7/21 anonim ***** válasza:
73%

Introvertált.

De az jó!

2023. jún. 6. 13:03
 8/21 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem csak használja az eszét!

Tudja hogy ami egyszer felkerül a netre azzal bármikor bárki visszaélhet, felhasználhatja, még akkor is ha az illető azt gondolja, hogy ilyen nem történhet meg. Erről órákig szoktak beszélni a kiberbiztonsági szakértők.

Megspórolja magának azt, hogy ő maga szolgáltasson támadási felületet, védi a magánéletét, családját stb.

2023. jún. 6. 13:12
 9/21 anonim ***** válasza:
0%

Ismerek egy ilyen lányt!

Facebook, Insta is volt/van, képekkel, csak elkövetett egy "malőrt" és ennek következtében eltűnt a nyilvánosság elöl. Átállította, "Ő" is, a lúzer pasija akit csal még jelenleg is, a családja is a profilukat, hogy csak az ismerősök láthassák. Kapcsolatfelvételt is csak azok számára engedélyezi.

Bizony vannak ilyenek is, amikor homok kerül a gépezetbe, és menteni kell, ami még menthető.

2023. jún. 6. 13:14
 10/21 anonim ***** válasza:
88%
Én is “jó nő” vagyok, mégsem posztoltam semmit évek óta. Nem érdekel egyszerűen.
2023. jún. 6. 13:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!