Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél egy olyan emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy olyan emberrel, akinek herpesze volt/van, míg neked soha nem volt?

Figyelt kérdés

Csak olyanok válaszoljanak, akiknek soha nem volt ajakherpeszük, ergo nem fertőzöttek a vírussal!

Van valaki aki tetszik külsőre-belsőre, viszont az egyik képén látszik, hogy volt már ajakherpesze. Ez nagyon elbizonytalanított, ugyanis nekem soha nem volt, ezt meg ha egyszer elkapom akkor annyi volt, onnantól kezdve örökké a szervezetemben fog lappangani. Nekem nem éri meg a rizikót, szerintem inkább hagyom az illetőt és keresek olyat, akinek soha nem volt herpesze.

Te ilyen esetben mit tennél?

2023. jún. 6. 10:51
1 2 3 4
 31/31 Ghgj ***** válasza:

31 évesen egyszer volt félig herpeszem, verettem rá az aszkorbin savat és nem jött ki teljesen, azóta se volt (26 éves koromban kezdett el kijönni).

Szerintem kérdezz rá ismerkedésnél, jó szűrő mindkettőtöknek. Ha velem ismerkednél, elkönyvelnéd, hogy nope a herpesz miatt, én meg elkönyvelném, hogy nope a flúgosság miatt. :D

2023. jún. 7. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!