Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak 30 feletti régóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak 30 feletti régóta egyedül élő magányos emberek az ismerősi körötökben? Milyen életmódot élnek?

Figyelt kérdés
Én is ilyen vagyok és még jópár férfi barátom, illetve pár ilyen nőt is ismerek. Nektek mi a tapasztalatotok, hogyan élnek az ilyen emberek? Van ilyen rokonotok, ismerősötök? Én úgy veszem észre hogy párat kivéve semmi baj velük beleértve magam is csak egyszerűen jobban szeretik ezt a fajta életmódot. Viszont a családosokkal se én se a többi hasonló szingli nem találja meg a közös hangot.
2023. jún. 5. 14:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem nehéz megtalálni a közös hangot a családosokkal, de azokat nem kedvelem, akik örökké kérdezik, hogy neked mikor lesz már.
2023. jún. 5. 17:03
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

Nekem úgy tűnik, hogy soha nem történik velük semmi.

Tehát én mondjuk munka mellett megyek minden nap valahova, járok színházba, koncertre, kirándulni, vitorlásozni, vannak munkahelyi konfliktusaim, meg történik valami a családommal (mégha nem is jó dolgok), hetente/két hetente találkozunk a szülőkkel, megyek terhesgondozásra, epret szedni, kertészkedek.

A szingli barátnőim és barátaim 30 felett meg megnézett két sorozatot, a családjával nem történt semmi, tinderen chatelt három emberrel és volt három-négy randin, meg a szüleivel találkozott egyszer és talán volt egy vagy két programja egy hónap alatt.

2023. jún. 5. 17:23
 13/24 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen ismerőseim, én is ilyen vagyok. Nem tudom, annyira nem furcsa, hogy gondolkozzak ezen.
2023. jún. 5. 17:33
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
12-es, hidd el, kivulrol veled kapcsolatba is ugy tunik, hogy nem tortenik semmi kulonos :-D senkit nem erdekel a masik elete.
2023. jún. 5. 18:17
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

#14 Nekem van beszédtémám.

Tőlük megkérdezem, hogy mi történt velük és nem tudnak semmit mondani.

2023. jún. 5. 18:23
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak nem akarjak elmondani.
2023. jún. 5. 18:30
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
#16 Lehet. De szerintem nem történik velük annyi minden, pl. megkérdezem, hogy volt-e valami programja az elmúlt két hétben és azt válaszolja, hogy főzött, kétszer is, meg volt vásárolni.
2023. jún. 5. 18:33
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Te is eleg atlag dolgokat soroltal fel.
2023. jún. 5. 18:39
 19/24 anonim ***** válasza:
35%

#18 De a mennyiség nem azonos.

Nekem egy hétbe belefér, hogy főzzek 5x, tornázzak 3x, elmenjek egy csapatépítőre, beüljünk a barátainkkal “sörözni”, elmenjek terhesgondozásra és ledolgozzam azt a három órát, elvigyem a kocsit szervízbe, beugorjak egyszer a nagyszüleimhez, elmenjek egy szülinapi buliba, beugorjunk az ikeába, elmenjünk sétálni (korábban kirándulni, de az ötödik hónap óta 2 km a maximum), megnézzünk egy filmet és meglátogassuk valamelyikünk szüleit.

Mindezt nyolc órás munka mellett, ahova heti 2x kell bejárnom és a munkahely 80 percre van csak oda (szóval olyan, mintha heti 5x járnék be fél óra alatt).

Ezen kívül így is napi 1 órát tuti a gyakorin lógok.

2023. jún. 5. 18:50
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki nyuzsog ennyit. Attol meg nem kevesbe ertekes az elete.
2023. jún. 5. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!