Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak 30 feletti régóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak 30 feletti régóta egyedül élő magányos emberek az ismerősi körötökben? Milyen életmódot élnek?

Figyelt kérdés
Én is ilyen vagyok és még jópár férfi barátom, illetve pár ilyen nőt is ismerek. Nektek mi a tapasztalatotok, hogyan élnek az ilyen emberek? Van ilyen rokonotok, ismerősötök? Én úgy veszem észre hogy párat kivéve semmi baj velük beleértve magam is csak egyszerűen jobban szeretik ezt a fajta életmódot. Viszont a családosokkal se én se a többi hasonló szingli nem találja meg a közös hangot.
2023. jún. 5. 14:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%
Én ilyen vagyok. 43 éves, két éve egyedül. Mire vagy kíváncsi? :D
2023. jún. 5. 14:56
 2/24 A kérdező kommentje:
Úgy értem, akik nem elváltak, nem volt komoly kapcsolatuk, nincs gyerekük, minden programra egyedül mentek.
2023. jún. 5. 14:58
 3/24 anonim ***** válasza:
65%
A családosokat sem könnyű elviselni, de a párkereső barátnők még ennél is rosszabbak. Magányos életmód az ilyen. Nem feltétlenül a fizikai magány miatt, hanem mert senki sem érti az embert.
2023. jún. 5. 14:59
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért mennének minden programra egyedül? Attól, hogy valaki nem házas és nincs kapcsolata, még lehetnek barátai, akikkel eljárhat mindenfelé. Egy kisgyerekes anyuka sokkal zártabb világban él sokszor.
2023. jún. 5. 15:00
 5/24 A kérdező kommentje:

3-as én így érzem, hogy nem igazán értik meg az embert. Sokan úgy hiszik megfelelő társat találni a világ legegyszerűbb dolga.

Úgy értettem hogy sokan párban mennek pl kirándulni, koncertre stb... és ha valaki mindig "egyedül" érkezik, távozik, egy idő után furán néznek rá, hogy miért jó ez neki??...

2023. jún. 5. 15:19
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Nincs egy barátod sem, akivel kirándulni, koncertre járhatnál? Én nem járok mindenhova egyedül,pedig egyedülálló vagyok. És nem, amúgy nem könnyű párt találni, de ezt azok, akik éppen párban vannak, mindig elfelejtik. Még akkor is, ha egyébként nekik sem volt könnyű.
2023. jún. 5. 15:30
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Bele lehet ebbe szokni meg rendesen bele lehet ebbe ragadni is. Sokaknak onnantól lesz nagyon szar ha meghalnak a szüleik és akkor tényleg megtudják majd hogy mi az hogy egyedül lenni család nélkül. Addig el lehet lenni mert csak vannak szoros kötelékeik amik enyhítik a hiányérzetet.
2023. jún. 5. 16:09
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint engem semmilyen szinten nem érdekel mit gondolnak rólam, teszek rá. Ha el akarok menni egy koncertre vagy moziba de nincs senki, akkor nincs csá. Hozzászoktam, hogy ha szeretnék valamit akkor semmi szervezkedés meg lamentálás, hogy akkor ki mikor miért kikkel. Összepakolok és nyomom.

Szerintem sokan irigyek emiatt, hogy szabadság van és nem függök senkitől. Korábban meg voltam halva, hogy nekem kell egy bnő. Ma már szerencsére elmúlt ez és nem foglalkozok a témával.

2023. jún. 5. 16:45
 9/24 anonim ***** válasza:
8-as en veled ertek egyet. Jelenleg egyedulallo vagyok,egyedul utazgatok, ha kedvem van hozza. Nem varok senkire.
2023. jún. 5. 16:48
 10/24 anonim ***** válasza:
Nagyon rá lehet kapni az ízére azt kell mondjam. :D 8-as
2023. jún. 5. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!