Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak 30 feletti régóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak 30 feletti régóta egyedül élő magányos emberek az ismerősi körötökben? Milyen életmódot élnek?

Figyelt kérdés
Én is ilyen vagyok és még jópár férfi barátom, illetve pár ilyen nőt is ismerek. Nektek mi a tapasztalatotok, hogyan élnek az ilyen emberek? Van ilyen rokonotok, ismerősötök? Én úgy veszem észre hogy párat kivéve semmi baj velük beleértve magam is csak egyszerűen jobban szeretik ezt a fajta életmódot. Viszont a családosokkal se én se a többi hasonló szingli nem találja meg a közös hangot.
2023. jún. 5. 14:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

#20 Ki állította, hogy kevésbé értékes lenne az élete?

Azt írtam, hogy “soha nem történik velük semmi”, amit nyilván enyhe túlzásként írtam, de ennyit mondtam. A 30 feletti hosszútávon szingli ismerőseimnek szerintem kevesebb programja van, mint azoknak, akik párkapcsolatban élnek, vagy rövidebb ideje szinglik vagy 28 év alatti szinglik.

Kicsit olyan érzés velük beszélgetni, mint a 90 éves nagymamámmal, annyi különbséggel, hogy ő nagyon hosszan tud mesélni arról, hogy mit főzött vagy mi volt a tornaórán.

2023. jún. 5. 19:09
 22/24 anonim ***** válasza:
Amúgy ez az ikea meg a többi nekem mind semmi. Legalábbis nekem ha ezt meséli valaki, azt gondolom, semmit nem csinál.
2023. jún. 5. 19:33
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
En meg pont a parkapcsolatban elo baratnomrol tudom ugyanezt elmondani. Mit csinaltatok hetvegen? Hat, ugy elvoltunk, elment az ido. Nah, hat ez aztan a porges. Szerintem ez szemelyisegfuggo, hogy ki mennyire porog, meg aktiv.
2023. jún. 5. 19:51
 24/24 anonim ***** válasza:
Hát én egyedülálló vagyok régóta, de alig van olyan nap, hogy ne legyen valami klassz programom. Mondjuk én sem szeretem másoknak az orrára kötni, főleg ha ilyen típus valaki, mint a 19:09-es hasonló egyszerűbb emberek. Az ilyeneknek én is inkább ködösen fogalmazok, nem fogom minden lépésemet elmondani, mert nem tartozik rá. +sokan értetlenkednek, hogy párkapcsolat nélkül hogy lehet ilyen aktívan élni.
2023. jún. 5. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!