Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülélőként a véres betétet kidobod simán, barát előtt meg gondosan becsomagoljátok?
😳 az igen 😀
Én tampont használok, de azt sem csak úgy dobom bele, mint egy teafiltert, hanem feltekerem wc papírba, aztán azt betolom egy üres gurigatekercsbe. Így kulturált is, meg van haszna az üres tekercsmaradványnak. :)
Mivel nem vagyok igénytelen, ezért mióta először megjött azóta csomagolom.
Gusztustalannak tartom, ha csak simán valaki kidobja, amikor plázában elmegyek a mosdóba sajnos találkozom ugyanezzel, hát a gyomrom felfordul. Milyen nők az ilyenek?:( Fúj.
Hát egyrészt sehogy se tartom higiénikusnak, ha az ott véresen áll a kukában napokig, én összecsomagoltam mindig.
Amúgy meg egy ideje mosható betétet használok, és én pl. simán kimosom a párom előtt, ha épp bent van a fürdőszobában, mikor ügyködök, szóval én ilyenen nem izgulok a párom előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!