Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülélőként a véres betétet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülélőként a véres betétet kidobod simán, barát előtt meg gondosan becsomagoljátok?

Figyelt kérdés
Én szingliként csak úgy kidobom tehát ha valaki felnyitja a kukát akkor látná a véres betétet. Párotok előtt kezdetben nyiván betekeritek de hosszú évek után is vagy megesik hogy nem?
2020. okt. 13. 20:07
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
94%
Akkor sem dobom csak úgy ki mikor egyedül élek, nem hogy kapcsolatban.
2020. okt. 13. 20:10
 2/32 anonim ***** válasza:
97%

😳 az igen 😀

Én tampont használok, de azt sem csak úgy dobom bele, mint egy teafiltert, hanem feltekerem wc papírba, aztán azt betolom egy üres gurigatekercsbe. Így kulturált is, meg van haszna az üres tekercsmaradványnak. :)

2020. okt. 13. 20:11
 3/32 anonim ***** válasza:
97%
Becsomagolom akár egyedül vagyok akár kapcsolatban. Nem csak a látvány miatt, de van annak szaga is.
2020. okt. 13. 20:12
 4/32 anonim ***** válasza:
96%

Mivel nem vagyok igénytelen, ezért mióta először megjött azóta csomagolom.

Gusztustalannak tartom, ha csak simán valaki kidobja, amikor plázában elmegyek a mosdóba sajnos találkozom ugyanezzel, hát a gyomrom felfordul. Milyen nők az ilyenek?:( Fúj.

2020. okt. 13. 20:12
 5/32 anonim ***** válasza:
93%
Ez a kérdés ízléstelen. Mármint lehetett volna kicsit kevésbé ordenárén fogalmazni.
2020. okt. 13. 20:13
 6/32 anonim ***** válasza:
96%
Én mindig becsomagolom.
2020. okt. 13. 20:13
 7/32 anonim ***** válasza:
87%
Van neki külön kuka, ahova hol csomagolva, hol anélkül kerül. A wc mellett, amit csak én használok. A kritikus 5 nap után egybe összecsomózom a szemetes zacskót és úgy dobom ki a nagy szemetesbe.
2020. okt. 13. 20:15
 8/32 anonim ***** válasza:
91%
Elég igénytelen vagy. Alap, hogy MINDIG becsomagoljuk!
2020. okt. 13. 20:16
 9/32 Sunshinedoll ***** válasza:
80%

Hát egyrészt sehogy se tartom higiénikusnak, ha az ott véresen áll a kukában napokig, én összecsomagoltam mindig.

Amúgy meg egy ideje mosható betétet használok, és én pl. simán kimosom a párom előtt, ha épp bent van a fürdőszobában, mikor ügyködök, szóval én ilyenen nem izgulok a párom előtt.

2020. okt. 13. 20:17
 10/32 anonim ***** válasza:
63%
Menstruációs bugyival azonnal megszűnnek az ilyen dilemmák.
2020. okt. 13. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!