Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülélőként a véres betétet kidobod simán, barát előtt meg gondosan becsomagoljátok?
Figyelt kérdés
Én szingliként csak úgy kidobom tehát ha valaki felnyitja a kukát akkor látná a véres betétet. Párotok előtt kezdetben nyiván betekeritek de hosszú évek után is vagy megesik hogy nem?2020. okt. 13. 20:07
11/32 anonim válasza:
10 éve élek házasságban. Mindig becsomagolom
12/32 anonim válasza:
Tampont hasznàlok.Ha tudom,hogy senki nem latja,simán kidobom,ha van valaki ott akkor becsomagolom.
13/32 anonim válasza:
Én mindig becsomagolom. Egyetlen egyszer volt az, hogy elaludtam és időspórolás miatt csak bedobtam a kuka tetejére. Amikor hazaértem, azonnal megcsapott a szaga már az ajtóban. Azóta még sietségemben is inkább becsomagolom és úgy dobom ki.
15/32 anonim válasza:
Én általábab a következö betét színes fóliájába belecsomagolom az előzőt, tehát kvázi becsomagolom.nem látszik, de ha ez épp elmarad akkor sem esem kétségbe mert van egy kukám erre rendszeresítve amit csak én használok és minden menzesz után ürítem. Szóval az esetek 70%ban csomagolom be. Arr viszont mindig figxelek ha vendég jön vagy akár csak a takarito, kiuritem ezt a kukát. Akkor is ha csomagolva van benne a cucc. Ne kelljen nekik ezt látni.
17/32 anonim válasza:
Mivel én takarítom a kukát, még szép, hogy becsomagolom.
18/32 anonim válasza:
Ha egyedül élnék, akkor is becsomagolnám, de 10 év együttélés után ugyanúgy becsomagolom. Párom húga egyszer a fürdőkád szélén felejtette a használt tamponját, azt hittem, kifordul a gyomrom...
19/32 anonim válasza:
En lakatlan szigeten is legalabb vecepapirba tekerem. Meg ket napig sem akarok alvadt vert latni es szagolni, ha felnyitom a szemetest.
20/32 anonim válasza:
Moshatót használok, kimosva látja a férjem, van, hogy ki is teregeti, ha épp ő pakolja ki a mosógépet. Szóval normális esetben nem találkozik menstruációs vérrel. De az első gyerek császárral született, ott az első napon volt, hogy ő mosta ki, mert annyira húzódott a hasam, hogy nem bírtam állni addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!