Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyedül elő férfiak tényleg csak akkor mosogatnak, ha nagyon muszáj?
Bocsánat, ha kicsit provokatívra sikerült a kérdés, kifejtem.
Ismerősnél is észrevettem már, de annyira nem foglalkoztatott. A párom 33, nem élünk együtt, de akárhányszor átmegyek, én mosogatok. Próbáltam, hogy napokig hozzá se nyúlok, semmi változás. Minden reggel ugyanabból a bögréből issza a kávéját, és ugyanarról a tányérról eszik egy pirítóst, amit ugyanazzal a késsel ken meg. Ha én nem mosogatok, akkor kb 2 hét után jut el oda magától, hogy mosogasson. Tudom, kommunikáció. Most kezdett el még csak foglalkoztatni a dolog, még nem volt alkalmam megemlíteni, csak kíváncsi vagyok mások véleményére, ez általános dolog a pasiknal?
Férfi vagyok, imádok mosogatni. :)
Nem is tudnék használ tányérból újra enni, se mosatlan pohárból inni ismét. Nincs hozzá gusztusom. Amikor megétkezek, rögtön utána el is mosok magam után mindent, de más után is.
Ezek szerint en pasi vagyok...:D
Nekunk van nagy mosogatogepunk, de csak akkor modogatunk, ha mar nincs mivel fozni vagy enni! Egymast nyaljuk faljuk allandoan naponta, a mosogatogephadznalat meg takaritas kiszorul a napjainkbol legtobbszor! Nem birunk betelni egymassal!
A baratod egy zseni: idot, penz es energiat takarit meg. Helyette penzt keres vagy Veled van.
N
minek mosogasson, hisz megcsinálod helyette.
Amúgy napi szinten mosogatok!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!