Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egyedül elő férfiak tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyedül elő férfiak tényleg csak akkor mosogatnak, ha nagyon muszáj?

Figyelt kérdés

Bocsánat, ha kicsit provokatívra sikerült a kérdés, kifejtem.

Ismerősnél is észrevettem már, de annyira nem foglalkoztatott. A párom 33, nem élünk együtt, de akárhányszor átmegyek, én mosogatok. Próbáltam, hogy napokig hozzá se nyúlok, semmi változás. Minden reggel ugyanabból a bögréből issza a kávéját, és ugyanarról a tányérról eszik egy pirítóst, amit ugyanazzal a késsel ken meg. Ha én nem mosogatok, akkor kb 2 hét után jut el oda magától, hogy mosogasson. Tudom, kommunikáció. Most kezdett el még csak foglalkoztatni a dolog, még nem volt alkalmam megemlíteni, csak kíváncsi vagyok mások véleményére, ez általános dolog a pasiknal?

2016. febr. 15. 15:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Addig nem mosogatok, amíg van elővehető tiszta. Ha elfogy, akkor kénytelen vagyok. Ez nagyjból heti egy mosogatást tesz ki, de akkor vagy fél óráig tuti leköt. :D
2016. febr. 15. 16:08
 12/18 A kérdező kommentje:
Pont ezt mondom, akkor sem mosogat, ha nem csinálom meg helyette. A munkám miatt egy honapig távol voltam, ezidő alatt kétszer mosogatott. Nála magasabban van az ingerküszöb, csak 2-3 hét után kezdi zavarni...
2016. febr. 15. 16:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem ha ott áll a mosogatni való, napi 1x biztos, hogy elmosogatok, de este 8 után ha marad 1-1 pohár azt már másnap.30/f
2016. febr. 15. 16:20
 14/18 anonim ***** válasza:

Hetente 1-2 alkalommal szoktam mosogatni. Nem nagyon használok edényeket és evőeszközöket, szóval kitart jó sokáig. Ugyanabból az edényből kétszer egymás után nem tudnék viszont enni.

Régebben nem így volt, de mostanra teljesen eltunyultam ilyen tekintetben. A takarítással is így vagyok. Régen heti egyszer, most meg jó, ha havonta egyszer rászánom magamat.

2016. febr. 15. 17:43
 15/18 zgyzgy ***** válasza:
Sztereotípia. Láttam már lányoknál is horror konyhát.
2016. febr. 15. 19:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Most nem élek egyedül, de nem. Én akkor is elmosogattam magam után mindig, ha csak magam laktam.
2016. febr. 15. 19:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Én is 33 vagyok egyedül élek, minden kajálás után elmosogatok mindent, ha csak iszok egyet azután is elmosom , nem állítom be a mosogatóba koszosan. Igaz ezt nem kérdezted de a rendre is vigyázok és a tisztaságra. Nem szeretem ha por, kosz van a lakásban.

De a férfiak többsége leszarja amúgy, szóval mondhatjuk hogy ez normális amit a párod csinál :)

2016. febr. 16. 01:35
 18/18 A kérdező kommentje:

Tökéletes végszó :)

Köszönöm a válaszokat!

2016. febr. 16. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!