Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar mindent kimondatni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar mindent kimondatni, velem miért nem elég a ráutaló magatartás, amiből úgyis tudja?

Figyelt kérdés

Nem volt még ilyennel dolgom, hogy nem elég az hogy nyitok, adom magam lebeszéltük hogy lesz szex, a védekezést, de pl mikor felhívtam ittasan másnap folyamat mint valami rendőr vallatott, hogy kimondjak olyanokat hogy kívántam a szexet, akartam őt, kellett volna a f.rka, hiányom volt nedvesedtem, meg a többi.

Szinte erőszakosan(de kedves mosolygós hangnemben)erre hangsúlyt helyez, hogy mondjam ki ezekez ill ilyeneket.

Csak annyit mondtam rá hogy de nehéz vele letenni a telefont(mivel már nem egyszer le akartam tenni de mindig felvetett vmi témát, hogy ne tudjam letenni)

2023. jún. 4. 08:09
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Bár igy lenne végre.
2023. jún. 4. 15:16
 32/36 anonim ***** válasza:

Á, nyugi, nincs olyan szerencséd. Imádom olvasni a beteg kérdéseidet. Mi lenne velem nélkül a pokolban?😁

2023. jún. 4. 17:57
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

A kutya faxát van ez elvarázsolva, itt egyedül te nem tudsz reálisan gondolkodni.

Pont ugyanolyan agresszív bántalmazó, mint az összes eddigi kanod. Nem egy idomítható pitbull, akit arra uszítasz, akire akarsz.

Ő most tesztelheti, hogy te mennyire tűröd az alázást, mennyire van erre igényed, hogy egy utolsó, olcsó rongyként bánjon veled az épp aktuális bikád. Telitalálat, egyből elkezdtél azon pórögni, hogy mit akar, hogy tudsz neki megfelelni. Miközben ezek a beszélgetések neked kellemetlenek.

Ahelyett, hogy meghúznád azokat a bizonyos határokat, inkább lemész riherongyba, hogy nyögjél-e a telefonba. 😂😂😂😂

Nem adok egy hónapot, és itt fogsz hisztizni, hogy a pasid akar imád megőrül érted, egy istennőnek lát, csak néha bunkó, ordít, meg odacsap, és most hogy lehetne tőle úgy megszabadulni, hogy ne verjen agyon. Már megint...

Fogadd el, hogy téged ez a típus vonz, neked a fax mellé kell az ostor is. Ő pont elég bunkó már most is, pont neked való. Sok boldogságot! Játszmázz vele úgy, ahogy akarsz, ez csak a te fejedben létezik.

2023. jún. 4. 22:30
 34/36 anonim ***** válasza:
#33! Tökéletes pontossággal leírtad, mi a szitu. Kár, hogy a Kérdezőnk túl ostoba ahhoz, hogy felfogja. Úgy beszélt vele a pasi, ahogy egy r.b@nccal szokás, mert felismerte, hogy az a kategória. Már rég be van skatulyázva oda, a szokott helyére. Csak az változik, hogy épp kinek a lábtörlője. Meg hogy épp melyik bántalmazóját uszítja az exstr.cijére.
2023. jún. 4. 22:54
 35/36 anonim ***** válasza:

"már nem egyszer le akartam tenni de mindig felvetett vmi témát, hogy ne tudjam letenni"

Miért hagyod, hogy rabolja az idődet? Miért engedsz neki? Ha le akarod tenni, miért nem teszed le? Persze elköszönés után.

2023. jún. 10. 13:20
 36/36 anonim ***** válasza:
Ez az a troll aki egy időben állandóan az "ingyenprosti vagyok" kamukat (férfifantáziákat) írogatta.
2023. jún. 10. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!