Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, milyen magatartást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen magatartást vártok el a barátnőtöktől/ feleségetektől, ha megtámadnak titeket az utcàn? A rendőrség hívásán kívül gondoltam.

Figyelt kérdés
2021. okt. 31. 15:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Azt, hogy menjen minél messzebbre, és ne veszélyeztesse magát.
2021. okt. 31. 15:23
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Futni kell. Vagy ütni. Vagy ütni és futni. De ha hiénakutyák, akkor odadobni a pénztárcát, és futni. Tehát futni tudjon és sikítani.
2021. okt. 31. 15:34
 3/16 anonim ***** válasza:
63%

ha 1 ember van akinél nincs semmi fegyver akkor én nekirontok ő meg rúgja tökön aztán rugdossuk szarrá együtt!

Ha 2-en vannak akkor fusssssssssssss és kiabálj

2021. okt. 31. 15:44
 4/16 anonim ***** válasza:
50%
A mostani szétütné, mire én kicsapnám a viperát.
2021. okt. 31. 15:48
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Futni. és egy tipp. Táskával elindítani a kocsi riasztókat. Arra tuti felfigyelnek. A kiabálásra nem biztos.
2021. okt. 31. 16:13
 6/16 BeefEater ***** válasza:
100%

Ahogy az első leírta: menj arrébb, hogy biztonságban legyél és semmiképpen ne próbálj meg beleavatkozni. Az ebből adódó stressz leküzdésében viszont rengeteget tudsz majd segíteni.

Ha van annyi lélekjelenléted akkor viszont jegyezd meg, hogy pontosan mi történt, mert lehet, hogy mikor kiér a rendőrség a te tanúvallomásodon fog múlni, hogy a rendőrök beviszik-e a barátodat vagy megköszönik, hogy megvédett téged (egy barátom mesélte...)

2021. okt. 31. 16:14
 7/16 A kérdező kommentje:

1, eközben pl téged jól összevernek, mialatt ő jó messzire biztonságos helyre megy,hát, te igencsak önfelàldozó egy pali vagy.

2, ha mindezek mellett még ütni és rúgni is képes, az meg még jobb

3, dehát kettő kettő ellen pont egyenlő

6, dehát miért lesz az ugy jó, hogy téged szétütnek, ő meg jó messziről leskubizza, ahelyett h segítene?

2021. okt. 31. 18:40
 8/16 anonim ***** válasza:
Képzeld a nőd helyére édesanyádat. Képzeld el, hogy kiütik. Nyilván azonnal odamész segíteni, azalatt úgy felrúgnak, mindketten ottmaradtok.
2021. okt. 31. 19:09
 9/16 BeefEater ***** válasza:
A nyolcas jól mondja, ha a támadó engem megver akkor téged is meg fog és akkor nem lesz aki rendőrt/mentőt hívjon (és másnap engem sem tudsz ápolni). Ha ennyire rossz a helyzet, hogy pár másodperc alatt kiütnek akkor fuss el.
2021. okt. 31. 19:20
 10/16 anonim ***** válasza:

Fusson el és menjen biztonságos helyre

ha megverne az a valaki (160 kiló vagyok és elég izmos is) akkor szinte biztos hogy a barátnőm is megverné így értelmetlen hogy ottmaradjon, ha meg beszállna segíteni csak attól tartanám vissza magam nehogy véletlenül neki legyen baja

2021. nov. 1. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!