Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen együtt lenni egy rendőrrel?
Úgy értem párkapcsolatban lenni vele.
Sokat dolgozik? Van ideje barátnőzni?
Szia!
Nem fogok hazudni, meg szépíteni. Nem egyszerű egy párkapcsolat egy rendőrrel. Náluk nem hétfőtől péntekig tart a hét és a hétvége szabad, hanem ahogy épp esik a szolgálat. Sok ünnepnap dolgoznak. Éjszaka, nappal, délután stb. felváltva. És akkor a határra való átrendelésről ne is beszéljünk.
De mindent meg lehet oldani, ha szeretné veled tartani a kapcsolatot akkor meg tudjátok oldani hogy mikor találkozzatok.
10 éve vagyok rendőr feleség. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok!
És mennyire stresszes az élete? Sokszor nyugtalan a munka miatt? Volt, hogy úgy mond veszélyben volt?
Azt is olvastam, hogy a rendőrök nem túl hűségesek. Erről tudsz nyilatkozni? Bár gondolom ez egyén függő azért.
2.vagyok.
Igen sokszor stresszes, ezért (is) szerelnek le sokan.
És igen volt már veszélyes helyzetben is. A férjem elég jól viseli ezeket a dolgokat.
Aggódni mindig fogsz!
Szerintem az nem szakma függő hogy valaki hűséges e.Az ember függő. Egy gyári munkás is csalhatja meg a párját, ugyanúgy mit egy irodai dolgozó stb... Engem még nem csalt meg a férjem. (persze erre most jöhet az hogy lehet hogy nem tudok róla, de azért érezi az ember ha valami nem működik a házasságában)
Nekem soha meg sem fordult ez a kérdés a fejemben hogy lesz a e ideje rám a páromnak. Szerintem adj egy esély magatoknak, aztán meglátod hogy alakul.
2.vagyok még mindig.
Ne a szakmájára koncentrálj, hanem magára az emberre. Ha így érzel, akkor egy próbát tényleg megér. Aztán elválik hogy tudod e tolerálni a túlórákat, berendeléseket stb.. és hogy ő hogyan viszonyul a párkapcsolatotokhoz.
Nekem mindig azt mondják hogy a hosszú házasság titka hogy nem vagytok állandóan együtt.... :) persze ez nehéz, de lehet hogy van benne igazság is.
Persze, az tény, hogy nem jó, ha állandóan együtt vagyunk.
Az gáz, ha szinte még semmi nincs köztünk, csak beszélgettünk, és én ennyire oda vagyok érte? :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!