Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen magatartást vártok el a barátnőtöktől/ feleségetektől, ha megtámadnak titeket az utcàn? A rendőrség hívásán kívül gondoltam.
8, konkrétan az én anyám egyedül cipeli a lépcsőn le és fel a szekrényeket, szóval azért szerintem megoldaná a szitut.
9-10, nem biztos, hogy így van, egyáltalán.
"nem biztos hogy így van"
Mi nem biztos? Tényszerű hogy ha 160 kilóval akár csak egyenesen nekiugrok valakinek az nem kel fel az hogy barátnőm körülöttem legyen és arra kelljen figyelnem nehogy véletlen megüssem akár csak egy kar hátrahúzásával vagy bármi hasonló
Nem önfeláldozásból gondolom hogy fusson el hanem tényszerű hogy nem erős és soha nem verekedett és sokkal jobban tudok koncentrálni ha nem őt kell védenem/figyelnem ha meg nem nyernék akkor vele együtt se nyernék akkor meg ne legyen ott veszélyben és ezt tudom hogy számomra így van, persze ha a barátnőm harcművész/testépítő lenne más lenne a véleményem, de egy pici törékeny lány aki a légynek se ártana
14, nem is tudsz rólam semmit.
15, köszönöm, és tényleg így van, nem vetítettem hozzá semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!