Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mindent kimondatni, velem miért nem elég a ráutaló magatartás, amiből úgyis tudja?
Nem volt még ilyennel dolgom, hogy nem elég az hogy nyitok, adom magam lebeszéltük hogy lesz szex, a védekezést, de pl mikor felhívtam ittasan másnap folyamat mint valami rendőr vallatott, hogy kimondjak olyanokat hogy kívántam a szexet, akartam őt, kellett volna a f.rka, hiányom volt nedvesedtem, meg a többi.
Szinte erőszakosan(de kedves mosolygós hangnemben)erre hangsúlyt helyez, hogy mondjam ki ezekez ill ilyeneket.
Csak annyit mondtam rá hogy de nehéz vele letenni a telefont(mivel már nem egyszer le akartam tenni de mindig felvetett vmi témát, hogy ne tudjam letenni)
Amit még mindig nem értek, hogy miért pörögsz ezen ennyit. Ha szexet akarsz+ érdekkapcsolatot, akkor nem mindegy, hogy mire gondol a faszi?
Normális kapcsolat ebből nyilván nem lesz
Nekem csak egy kérdésem van. Téged még mindig nem zártak be???
Hogy tervezed? Egész életedben itt fogod megírni minden k@rválkodásodat, amíg agyon nem üt valamelyik aktuális szerelmed?
Csak első gondolatom az volt ez miatt, hogy ki tudja akkor milyen nőkkel(is) áll szóba, azért az valahol lehet nekem számítana, hogy kik után, vagy mellett nyúl hozzám. Ezért érdekel. Mennyire válogat, vagy mennyire nem válogat. Lehet nekem nem mindegy.
(Aki idegbeteg eg kérdéstől, lapozzon nyugodtabb vizekre.hallgasson vmi relax zenét esetleg)
#16 mindenesetre az erőszakossaggal is, meg ezzel is elbizonytalanít.
(Elképzelem azt az idegbeteg röhögést..vki tud vmi mémet erre? Pont passzolna ide ilyen válaszolókhoz)
#18! Cicuka, mint írtam, hiányzik hozzá az idegbetegség. Nem tudod elképzelni, mi? Csak idegbetegeket ismersz😉
Elég nárcisztikus vagy, ha azt hiszed, bárkit is felzaklatna a kérdésed. Mégis miért fájna nekem, hogy te bolond vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!