Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar mindent kimondatni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar mindent kimondatni, velem miért nem elég a ráutaló magatartás, amiből úgyis tudja?

Figyelt kérdés

Nem volt még ilyennel dolgom, hogy nem elég az hogy nyitok, adom magam lebeszéltük hogy lesz szex, a védekezést, de pl mikor felhívtam ittasan másnap folyamat mint valami rendőr vallatott, hogy kimondjak olyanokat hogy kívántam a szexet, akartam őt, kellett volna a f.rka, hiányom volt nedvesedtem, meg a többi.

Szinte erőszakosan(de kedves mosolygós hangnemben)erre hangsúlyt helyez, hogy mondjam ki ezekez ill ilyeneket.

Csak annyit mondtam rá hogy de nehéz vele letenni a telefont(mivel már nem egyszer le akartam tenni de mindig felvetett vmi témát, hogy ne tudjam letenni)

2023. jún. 4. 08:09
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Te is pont olyan vagy, mint akikkel eddig kefélt. Hol ennek, hol annak vágod magad hanyatt, mindenki tudja rólad, aki ismer, hogy te "olyan" csaj vagy.

Őt meg ez izgatja, hogy még meg is alázod magad, és könyörögsz a farkáért.

A másik gondolatom, hogy kell neki a hangfelvétel a beleegyezésedről a videókhoz...

2023. jún. 4. 11:01
 22/36 A kérdező kommentje:

Ezeket nem érdekli semmi. Én azt látom, nem ismernek se istent se embert. Ha kell egy nő, dominálnak nyomulnak nem érdekli a multja van e barátja vagy dinomlelkű kis nebáncsvirág e, hanem mennek mint a buldózer.

De a fenti kapna meg, csak amiért elbizonytalanított, fékeznem kell és belemenni a beszélgetésekbe mostmár, hogy körvonalazódjon nekem kicsit ez az róla.

Lehet csak arról van szó, hogy nem tudja szórakozom e vele, mivel még mindig nem kapott meg, vagy arról hogy "érdekes" nőkkel is lehet.

Pedig nagyon nem akartam magam ilyenekkel fárasztani vele kapcsolatban.

2023. jún. 4. 11:08
 23/36 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül kell(ene) mögém ő. Nem gyengék az ilyen pasik. Erősebben kell velük betartatni a 3 lépést.
2023. jún. 4. 11:19
 24/36 A kérdező kommentje:

Meg mi az hogy olyan csaj?

A sztoriban sehol nincs hogy en bármelyikkel is lefeküdtem volna. Arról írok épp hogy a fenti is ahhoz kell hogy határokat tudjak betartatni.

2023. jún. 4. 11:24
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az izgassa fel, hogy verbálisan kifejezed.
2023. jún. 4. 11:34
 26/36 A kérdező kommentje:

Akkor ez a 4 lehet

1.Vagy "olyan" nőkkel van

2.Vagy azt hiszi hülyítem

3.Vagy dominánskodik(feleslegesen)jólesik neki alázni? Hogy valljak színt hogy annyira vágyok rá? Meg ebbe akarna lehúzni?

4. Vagy izgatást igényelne telefonban? Mint vmi primitív? Mikor ott van neki erre másik 10?

Ezt kérdeztem is töle hogy ilyen szextelefonozást akarna? Nyögjek is mellé esetleg? Erre azt mondta hogy nem, és elterelte. Azt észre se vettem hogyan terelt.

Lassan tényleg oda kéne figyelnem is arra miket mond, vagy az elejtett szavakra és kicsit felmérni őt. Pedig ezt annyira kihagytam volna mivel mint bármi más, mint ember, vagy akármi nem is érdekel. A kémia érdekel vele meg amiket írtam, kéne mögém kicsit, az ilyen ill hasonló dominánsabb típusok "ellen".

2023. jún. 4. 11:46
 27/36 anonim ***** válasza:
80%

Nem lenne egyszerűbb nem olyan emberekkel körbevenni magad, akik csak meg akarnak dugni, mintsem összeszedni egy csávót, aki szintén csak meg akar dugni?

Nem szorulnál rá efféle védelemre egy agresszív fazontól.

Vagy a barátnőknek őt lenne jobb mutogatni, mint egy normális arcot?

Lehet én gondolom rosszul

2023. jún. 4. 12:43
 28/36 A kérdező kommentje:

Nem meg akarnak d.gni. aki vacsorázni mindenhova visz, az is bőven komolyat akar és többet. Meg akik nem tetszenek is azzal jönnek milyen jó lenne nekem.biztos ha lenne társam, meg ők megtesznek mindent. Bízhatok bennük.

Nem minden pasi aki szereti a szexet, szexszint csak. A pasikban sokkal többminden is szokott lenni sokszor.

De akkor maradok annál, szerintem ott lesz a pont, a 25-nél. Ez úgy egyszerűen hangzik.

2023. jún. 4. 13:14
 29/36 A kérdező kommentje:

Sőt gyakorta meg lehet velük élni nagyon de nagyon sokmindent. Szánalom aki ezt nem ismeri.

Egy egy pasiban nagyon sokminden meg tud lenni a szex is és sok más is. Nekem pozitívak a tapaszalataim. Amikor vki elvarázsol csak úgy tud elvarázsolni, ha ő maga is elvan varázsolva. Másképp nem. Mert ez átjön.

2023. jún. 4. 13:55
 30/36 anonim ***** válasza:
76%
Igen, tudjuk, mindenki szerencsétlen, akinek nem bántalmazó a pasija. Megyek is, felvágom az ereimet🤣
2023. jún. 4. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!