Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már ilyen valakivel?
Több éves a kapcsolat, már eljegyzés is megtörtént. F27, L22.
A fiú csupán egy szakmát adó közép iskolai végzettséggel rendelkezik, a lány most végez az egyetemen. Bizalom folyamatosan meg volt a lány iránt, de a fiúban kételyeket ébresztettek, miszerint a lány az egyetemi időszak alatt több férfivel-nővel flörtölt, találkozott.
Lehetséges csak kellék a fiú? Kellék egy "színdarabhoz"? Egyetem után pedig le lesz építve?
Hát kérdező, sajnos a nők hihetetlenül jól megtudják játszani magukat. Nem veszed észre, nem tudod észrevenni ha megcsal, mert simán képesek lefeküdni mással, aznap pedig hazamennek és lefeküdnek veled is. Érzelmeket ugyanúgy megtudják játszani feléd, bizalmat, szeretetet, szerelmet, vágyat...ugyanúgy képesek mutatni feléd úgy, hogy másik két, három pasinak is mutatják ezeket.
Egy férfi általában túl hülye ahhoz, hogy hosszú ideig fent tartsa a viszonyt úgy, hogy ne derüljön ki, tehát úgy, hogy a párja ne vegye észre. A nők vízszont képesek arra, hogy megjatszak magukat hónapokig, évekig.
Értem mit írsz, de akkor miért csinálja? Miért nem mondja, hogy figyu, nem így gondolom az életem. Mi öröm van benne? Miért fél megtenni? Mármint a szakítást.
Az egoja....
Az egoja nem engedi, hogy szakítson veled. Kellesz neki, hisz biztos pont vagy az életében, de az egoja nem éri be egyel.
Hisz nő, szép, fiatal kell a visszigazolas neki több helyről, hogy az egoja beteljen, hogy több pasi udvaroljon felé, hogy több pasitol kapjon bokokat, stb.
Miért kellene az életét, a szépségét csak egy pasira áldozza, hisz most van csúcsformában, a fiatal éveit nem adhatja oda egy férfinak.
Ilyenek a nők sajnos.
És ez a fiúk sorsa, atbssza őket a nő, a férfinak pedig megkell küzdenie ezzel és tovább kell lépnie ezen, azon, hogy átbsszák.
Mondjuk azért, mert ha a kétely mögött nincs valóság, akkor sértésnek veszi, és azt nem szeretném
Jah, bocs offold a választ, másik kérdéshez szántam :D
Szóval, ha meg pletykákra alapozol és nem bízol benne, az sem egy túl jó alap a házasságra. Itt valaki kavarászik a barátnőd háta mögött, te meg elhiszed neki.
Egyébként pedig ezt is lehet tisztázni. "Figyelj, ez és ez ezt mondta rólad. Szeretném tudni, hogy mi az igazság, mert nem akarok úgy házasságra lépni, hogy kételyek vannak bennem".
Ennyi.
Hát ott van még az az aljas módszer, hogy elkezdj nyomozni utána. Telefon, kivetheted ha elmegy otthonrol stb.
Igen tudom, ez beteg és nagyon szemét dolog, de ha azt érzed, hogy nem tudsz egyszerűen szabadulni a gondolattól, hogy valami van, de bizonyíték nincs, akkor állj elé a dolognak és hozd meg a döntést, hogy kövesd, hogy nyomozz a mobiljaban.
Ha találsz valamit ami okot ad a gyanúdra, akkor szó nélkül szakíts vele, ha nem, nem elmondhatod neki, hogy mit tettél és, hogy sajnálod, hogy ezt tetted, de annyira beszűkült állapotban voltál, hogy nem tudtál mit tenni.
Amúgy ha érzel valami zavart a dologban az nem a semmiért van, ezeket megérzik az emberek és nem hiába érzed te sem ezt. Én azt mondom állj a elébe a dolgoknak és derítsd ki, mert így csak magadat fogod kicsinálni egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!